Kevesebbet ér a minimálbér, mint négy évvel ezelőtt - mondta Gúr Nándor, az MSZP országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján, egyúttal bejelentette: a következő parlamenti ülésen felajánl Orbán Viktor miniszterelnöknek 66 500 forintot, hogy tegyen kísérletet arra, meg lehet-e élni a nettó minimálbérből.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@Tekla: Tudod amit te írsz az pontosan jellemzi a jelen helyzetet.
Cicamama55
Ha valaki a hazája érdekében, a hazájában élő emberek érdekében megtesz mindent, az kapjon hozzá méltó fizetést is, nekem ez a véleményem. A "parazitákkal" van a baj, akik a hatalom árnyékából szívják az emberek vérét arcátlanul, büntetlenül.
spu00
Esetleg valaki meg tudná mondani,hogy 1998,2002l,2010-ben mennyi volt a minimálbér?
Ennek ismeretében lehetne értékelni az mszp nagyszerű hozzá szólását. Ha jól tudom, akkor eddig O.V emelte csak nagyságrendileg a minimálbért, de azért adják meg Önök az igazi választ.
archer
@archer: Most fizetjük, a Gyurcsány-Bajnai rezsímek árát!

és még nagyon sokáig..
silber13
@archer: Mit gondolsz, hogy például Paks II.-t meddig fogjuk fizetni, ha egyáltalán ki tudjuk fizetni? Mert addigra tökéletesen szétlopják az országot! Ez eszedbe sem jut, helyette itt lököd a süket szövegedet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.