Az Együtt-PM szerint Orbán Viktor ugyanazokat hívta vissza, akiknek az elűzéséért Nagy Imre és mártírtársai meghaltak, amikor egy tál lencséért eladta Magyarország függetlenségét az oroszoknak a Paks2 beruházással.

A pártszövetség hétfőn az egykori, mártírhalált halt miniszterelnök újratemetésének huszonötödik évfordulóján közleményt juttatott le az MTI-hez, amelyben azt írta: Nagy Imre azért halt meg, mert hazánk függetlenségéért harcolt, az orosz elnyomással szemben. Saját árnyékán átlépve képviselte a magyar érdeket, mindhalálig – fogalmaztak a kommünikében.

Nagy Imre megtestesíti azt a nemzeti minimumot, azt a konszenzust – fogalmaztak – , "amelyet manapság pont az az ember rúg föl nap, mint nap, aki a mártírhalált halt kormányfő újratemetésén mondott beszédével lépett a magyar politika színpadára" – folytatták.

"Nagy Imre forogna a sírjában, ha látná, mit tesz Orbán Viktor: egy tál lencséért eladta Magyarország függetlenségét az oroszoknak a Paks2 beruházással, a hozzá kapcsolódó orosz államkölcsönnel pedig minden idők legnagyobb államadósságát állította elő" – írták.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Forogna hát. ha még hallaná is, hogy miket mond!
Biztos mondaná neki, hogy "Fiam, te ne gyere többet a síromhoz, mert nem akarlak látni többet"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
archer
@amaramaistanna: Mert a jó Gyurcsány úr bezáratta az OPNI-t,
és a sok szegény szuicid ember,
szélnek lett eresztve..
archer
@Nil: te se' szeded a gyógyszert rendesen látom..
Nil
HA ajánlod akkor biztos neked van szükséged rá - már unom leírni: aki mondja másra az mondja magára - főleg a te szinteden van ez így.
Nekem van mivel gondolkodni és használom is minden nap.
Nekem nem egy politikus mondja meg hogy mit gondolhatok és mit nem.
Én össze tudom rakni a történésekből az IGAZSÁGOT - azért írtam nagy betűvel mert ez az igazság nem azonos a személyes igazsággal ami állandóan változik ahogy tapasztalsz vagy nézőpontot váltasz esetleg attól melyik szerepszemélyiségedet használod éppen.
Én nem vagyok olyan mint az egykori SS katonák hogy kéjjel gyilkoltak aztán azt mondták: Parancsra tettem. Ilyen nincs. Mindenkinek van választási lehetősége. Én úgy döntöttem nem szolgálok egy diktátort-te másképp. Jogod van hozzá.
Hellcat
Paks II egy 7560 milliárdos orosz hitelt takar...na akkor mennyivel is nő az államadósság a fidesznek hála?
bakker
Na, azért elég nagy tál lencse az, csurran-cseppen belőle a galerinek és a csókosoknak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.