Az EP-választás után hatalmas újsághirdetésben köszöntötte Orbán Viktor az új képviselőket, és megerősítette őket abban a tudatban, hogy ők bizony magyarok. A több lapban is közzé tett három egyszerű mondat 17,7 millió forintba került az adófizetőknek – írta az Átlátszó.

A lap közadatigénylésben kérte ki a Miniszterelnökségtől, hogy pontosan mely újságokban, hány alkalommal, és mekkora költségen jelent meg ez a hirdetés.

A tárca válasza szerint a Magyar Nemzetben, a Magyar Hírlapban, a Mertopolban, a Napi Gazdaságban, a Népszabadságban, a Blikkben, a Nők Lapjában, a Heti Válaszban, a Nemzeti Sportban egy-egy egészoldalas hirdetés, az Origón pedig egy címlapbanner jelent meg. A hirdetés költsége 17,728 millió forint volt.

Orbán 17,7 millióért üzent fizetett hirdetésben

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
" mindannyian magyarok vagyunk..."
Ezt monja M.o. miniszterelnöke !
Akkor miért nem ugy viselkedik ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@szandokan: Lehet hogy neked apró,bár kétlem.De néhány milliónak számtanpélda,mert azt mondják és érzik hogy ennyi pénz csak a számtan példákban van!
picike
jól tette nagyon helyes hogy igy nyilvános köszöntés,áljatok ki Magyarországért !
qxy
Mi ki is állunk mert Magyarok vagyunk de ezt a politikusok el felejtették . Vagy ők nem Magyarok? Szerintem nem , mert egy Magyar nem adja el a hazáját! ! ! ! !
qxy
Hatalmas IZRAELI LAKÓPARK épül! Még a Dunát is elterelik!
Mindenkitől elnézést kérek, akinek az alábbiak sértik az érzéseit!
Semmi sem áll távolabb tőlünk kulturális kreatívoktól, tőlem Kerekes Kláritól, és a magyar emberektől sem, mint a rasszizmus!
Nem is írtam volna a címben, hogy HATALMAS IZRAELI LAKÓPARK, amennyiben nem ez szerepelne az Izraeli TV reklámfilmjében!
Még csak esélye sincs a Magyarországon élő magyar lakosságból senkinek sem arra, hogy ezen a hatalmas és lenyűgöző lakótelepen, amennyiben van rá elegendő pénze, ingatlant vásároljon!
qxy
A Duna Terasz Lakópark lakásait kínálják megvásárlásra izraeli héber nyelvű reklámfilmek az ottani sajtóban és más csatornákon. Megtudjuk belőlük azt is, hogy a több mint kétezer lakóegységből álló lakóparkot Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön húzta föl egy Jiszráél Ben Jákár nevű izraeli vállalkozó, akinek cége portfóliájába Magyarországon további hatezer lakóegység tartozik. A lakópark a dunai Fóka-öböl, az infrastruktúra-fejlesztés keretében kiépített Marina Part mentén van. A reklámfilm ajánlatai közben egy furcsa, fölismerhetetlen, meghatározhatatlan, orosz és héber dal keveréke szól zongorakísérettel.

A luxuslakásokhoz mélygarázs is tartozik, a teraszokról pompás a kilátás a Dunára, a közelben van a metróállomás és a Duna Plaza, 350 ezer sekeltől kezdődően (1 euró = kb. 5 sekel) megvásárolhatók. A vásárlás céljából Izraelből Budapestre látogató potenciális vevőket az eladó cég látja vendégül az Intercontinental szállóban, olvasható a csábító ajánlatok között.
Az izraeli sajtóban és másutt már évek óta hirdetik megvételre vagy befektetés céljából a különböző magyarországi lakóparkokat, pontosabban az ott kínált lakóegységeket. A tendencia azért is érdekes, mert a fölfokozott reklámtevékenységgel párhuzamosan a zsidók az elmúlt hetekben, hónapokban azzal kürtölik tele a világsajtót, hogy Magyarországon már szinte fokozhatatlan szintre jutott az antiszemitizmus. A lakóparkos hirdetéseket és egyéb jelenségeket figyelembe véve az emberben önkéntelenül is fölmerül a gyanú: gazdasági és politikai célzattal folyik itt a magyarországi antiszemita végveszélyről terjesztett hisztéria, vagy ha mégis igaz, akkor teljesen hatástalan például a Jobbik antiszemitizmusa.
qxy
Tisztelettel a Magyaroknak! .-A MAGYAROKNAK! ! ! Nem a politikusoknak, hanem a Nagyaroknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.