A Fidesz szerint Kunhalmi Ágnes megint hazudott és évekig becsapta a választókat. A nagyobbik kormánypárt így reagált arra, hogy az MSZP elnökségének tagjáról kiderült: 2005-ben büntetőeljárás folyt ellene és jogerősen pénzbüntetésre ítélték közokirat-hamisításért.

Kunhalmi Ágnes a hvg.hu-nak adott interjúban azt mondta, hiszi, hogy az új politikának az őszinte fellépésről kell szólnia. Ezért tartja fontosnak elmondani, hogy 2005 novemberében jogerősen pénzbüntetésre ítélték közokirat-hamisításért, egy diákigazolványos visszaélésért. Az MSZP-s politikus egy érvényesítő matricát szerzett az egyik barátjától, amelyet ráragasztott a már lejárt gimnáziumi diákigazolványára. Kunhalmi Ágnes azzal magyarázta: ebben az időben már a Miniszterelnökségen dolgozott, de csak nettó 83 ezer forint volt a fizetése, amiből nehezen élt meg, ezért volt szüksége arra, hogy legyen érvényes diákigazolványa, és tudjon diákbérletet venni.

A Fidesz szerint Kunhalmi Ágnes hiába próbálja most kétségbeesetten magyarázni, a lényeg, hogy évekig becsapta a választókat. Kunhalmi Ágnes nem először csapja be a választókat – írták, hozzátéve: korábban két diplomát is hazudott magának, majd kiderült, hogy egy sincs neki. Közben úgy állította be magát, mint az oktatáspolitika szakértőjét és a pedagógusok jó ismerőjét, nem egyszer kollégáinak szólította a pedagógusokat, miközben végig becsapta őket. Úgy tűnik, hogy a szocialista vezetők még mindig nem tanulták meg, hogy az emberek nem kérnek a hazugságokból, a hamis videókból,a hamis  önéletrajzokból, a hamis diplomákból, a hamis útlevelekből, a hazug és bukott baloldalból – zárul a nagyobbik kormánypárt kommünikéje.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jobb lenne ha a Schmitt -ről beszélne a Fidesz végre,
aki lopott diplomával köztársasági elnök volt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aloe
@bakegya: és mindenki csodálkozik hogy a NAV - pénztárgépeket bevezették. Próbálj "nyugaton" úgy kimenni a boltból, hogy nem kapsz számlát , vagy nyugtát. Már másnap ki sem kell nyitnod. Ha az áfát -másnap nem fizeted meg olyan bírságot akasztanak a demokratikus nyakadba hogy a fejed leesik.
Sziszifusz
@aloe: A NAV-pénztárgépek beállítása nem jelenti azt, hogy ezután a sarki zöldséges beüti az összeget a gépbe.
Aki eddig adót csalt, ezután is megteszi. Megteszi mert ha becsülettel adózik akkor tönkremegy.
szaboria1
Vajon a Fideszből a KRESZ megsértésért hányan is kaptak pénzbüntetést?
Dr. Felipe
Az nem volt szép hogy Kunhalmi hazudott csak hát a fideSS hányszor hazudott már és hányszor csapta be a választókat. Mindig.
mariaberta
Azért az igazán "vicces", hogy egy bevallott diákigazolvány "súlyos okirat hamisítása" most lett egyik fő témája a Fidesznek, / mert ők becsületes, igazmondó, a vagyon nyilatkozatokat helyesen kitöltő, emberek/, amikor Kunhalmi Ágnes egyik meghatározó személye lett és lesz az MSZP-nek.
Természetesen gyorsan kellett valamit keresni azoknak, akiket nem zavart pld, Schmitt Pál doktorijának zavaros története.
Azt hiszem ezt az ócska trükköt ideje volna az ellenzéknek is átvenni, mert a jelek azt mutatják, hogy a módszer hatásos.
bakegya
@aloe: Téged meg ki a faxa kérdezett!
KOPJ LE,véleményezd a témát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.