Az új paksi atomerőműről szóló döntéshozatali folyamat során nem végezték el a megalapozó vizsgálatokat. Ez derült ki annak a pernek a pénteki tárgyalásán, amelyet az Energiaklub a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogi képviseletével indított a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal (NFM) szemben a paksi döntést megalapozó hatásvizsgálatok és elemzések megismeréséért. Közben a Fővárosi Törvényszék közölte: június 20-án kihirdetett elsőfokú ítéletében elutasította az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ Egyesület keresetét, amelyet a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatban közérdekű adat kiadása miatt indított az NFM ellen, mert a kért adatok nem léteznek. Az ítélet nem jogerős.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Ezt azért lehetett sejteni. A szomorú, hogy még ez se számít. Botrány? Á, dehogy, semmiség... simán gombot nyomtak.
Mind, egytől egyig pedig felelős, az is, aki ott sem volt, de tagja ennek a kormánynak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
archer
@kkalman: Vagy abba, hogy;
"Másfél két évig, _nem_csináltunk, semmit_!!
SEMMIT!!"

(KORMÁNYON ! ! ! )

És nem lemond,
hanem végig vereti, az ellene tiltakozó népet..

Ilyen hely, egy van a földön..!

találd ki, hol..
archer
@silber13: Sőt!

Nem is hasadásos,
hanem fúziós reaktor lesz állitólag..!
Meg állítólag, nem is oda épül,
hanem arrább..!

Még ebbe' is hazudnak a zembereknek..!

elképesztő..
archer
..Azt is rebesgetik,
hogy nem is nyomottvizes,
hanem könnyűvizes hűtése lesz a reaktornak..!

Még hogy könnyű..!

hát ezért fizetünk mi nehéz pénzeket..

ez, aljasság azt mondom..
silber13
@archer: 13:25-re : fúziós reaktor..!! :-))))))))) )))) Ha valakik konyítanak hozzá, azok a franciék, hét ott i kisérleti fázisban van! :-)))
silber13
@silber13: Méág csak annyit, hogy a franciáknál Cadarache városában van a 400 MW-os kisérleti fúziós reaktor, de készen vannak egy másik, a DEMO nevű 1500 MW.os tervei!
kkalman
@archer: Ha arra gondolsz, hogy 2006 őszén a békés tüntetők kukákat borogattak, autókat gyújtottak fel, kirakatokat törtek be, felgyújtották a TV székházat, ők tiltakoztak a kormány ellen, akkor elárulok egy titkot.
Ha Gyurcsány követi a nálunk demokratikusabb országok miniszterelnökeinek, belügyminisztereinek a jól bevált szokásait, akkor sokkal több sérült, esetleg halott is lett volna, és sokan terrorista cselekmények elkövetésének vádjával álltak volna a bíróság elé. És még mindig rács mögött lennének.
És senki nem reklamálhatna, mint ahogy másutt sem tehetik meg.
Az meg, hogy Orbán elárulta a hazáját, elgyarmatosította, eladósította, sokkal nagyobb bűn, mint az, hogy másfél - két évig nem csináltunk semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.