Volt bizony, a hirtelen harcos ellenzékivé vált RTL Klub továbbra sem tud leszállni a bulivonatról, így szerencsére ma sem maradtunk hírek nélkül.

Szó volt például arról, hogy elviselhetetlen vizelet- és székletszag árad Kaposvár egyik lakásából, de a Pasa Parkban, Rogán alpolgármesterénél is bűzlik valami:

Aztán volt egy kis komcsi-ügynöközés...

...trafikozás Mészáros Lőrinccel (tudják, Orbán Viktor barátja)...

...és persze Varga Mihályozás, na meg, hogy a pénzügyminiszter finoman ráuszította az adórevizorokat a tévécsatornára. Szóval csak a szokásos.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Nem nagyon szeretem az RTL-t, hetente egyszer-kétszer kapcsoltam eddig is oda.
De lassan rászánom magam a híradóra.
Remélem nem adják fel. Hátha "Mari néni-Pista bácsi", meg a sok tájékozatlan birka is gondolkodni kezd, hogy mégsem Obersovszky meg a múmia-műsorvezetők a rémHírek tévében mondják a tutit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hajrá, csak így tovább! Hátha felébred a jónép!
labos
Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik! Ettől nem lesz több nézőjük, csökkenni fog a népszerűségük, és a bevételük is apad majd szépen lassan okosba, mint a neofm-nek anno. Azzal mi is lett?
tivoli
@labos: Máris aggódsz vészmadár? Addig még sok "okosat" fogunk megtudni.
tenger49
Ebben az ügyben nem az zavar,hogy támadják a kormányt,azt megérdemlik,de most,hogy sérülni látszik a nagy profit,rögtön problémás a kormány.Ez nagyon finoman szólva,erkölcstelen!!!
coni
A napi kommunikációból mindig ki lehet következtetni ki az aki nem kapta meg éppen a koncot. Ilyenkor a leghűbb alattvalók is támadásba lendülnek. Na nem az országért, hanem a részükért. Persze a jelen hírzárlatban mindenképpen üdítő egy kis szelet valóság az erkölcsi háttértől függetlenül.
Meine Ehre heisst Treue
Ez addig fog így menni, amíg a orbáncosék engedik. Ismerjük már jól, mire képesek a saját érdekeik védelmében. Mivel ezek a témák érzékenyen érintik őket, a csatorna pedig a széles nyilvánosságot használja ellenük, így borítékolható a kormány ellenlépése: törvényi erővel betiltják a csatornát; végül is a reklámadóval úgy is ez volna a cél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.