Simán átment a reklámadó a kormánypártok és a Jobbik szavazatával. Ezentúl a reklámokból származó árbevétel, és a saját célú reklámok költsége után adót kell fizetniük a médiavállalkozásoknak, a kiadóknak, a szabadtéri reklámfelületek tulajdonosainak és az internetes reklámok közlőinek. Az Országgyűlés ma 144 igen szavazattal, 30 elutasító voks mellett, kivételes eljárásban fogadta el az erről szóló javaslatot. Varga Mihály nemmel szavazott. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Lehet, hogy csak véletlenül félrenyomott...
human
Varga úgy magyarázta az esetet, hogy az ellenzék "NEM" bekiabálására hitte, hogy az ő emberük hangja és ezért szavazott "NEM"-el. És ez vezető politikus. Még őt sem érdekli, hogy éppen milyen törvényt szavaznak meg. Annyi a dolguk, hogy feszülten figyelik, hogy "IGEN" vagy "NEM" bekiabálást hallanak. Valóban 2 bites agyuk van. Ezt bizonyítja az is, mikor a folyosón kérdeznek tőlük valamit elszaladnak, hirtelen telefonálniuk kell vagy annyit mondanak, hogy ebben ő nem illetékes.
Hellcat
A fidesz tele van olyan senkiházi megélhetési patkányokkal, akik a lediplomázás után azonnal a politika felé vették az irányt...1 rendes munkahelyük se volt. Kérdem én, hogy vár így el a fidesztől bárki is szakértelmet??? Amikor soha nem dolgoztak élesben? Te rábíznád a kocsid javítását egy frissen végzett autószerelőre aki mindent csak elméletben tanult, soha nem javított autót élesben?...mert a fidesz gyakorlatilag ezt csinálja folyamatosan.
coyote3
Szegény csontvázügyi kockafej, belekeveredett, mint meztelen roma gyerek a hosentrogerba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.