Az adóhivatal elnézést kér, a TV2 vezérigazgatóját szabadon engedték, az adás ismét él. Egy meghibásodott GPS miatt nem az RTL Klubhoz, hanem a TV2-höz szállt ki a Nemzeti Adó és Vámhivatal végrehajtási csoportja, tudta meg a Vakkomondor. A NAV Varga Mihály pénzügyminiszter utasítására lendült akcióba a mostanában kormánykritikus RTL Klub ellen, ám a TEK-kel kiegészült gépjárműkonvoj hibás címre érkezett meg. Ráadásul a munkatársak a füstbomba miatt nem tudták leolvasni a cég névtábláját, az épületen belül pedig minden arra utalt, hogy egy televízió székházában tartózkodnak. Mint ahogy valóban ott is tartózkodtak, csak éppen nem az RTL Klubnál, hanem a TV2-ben. A lelkiismeretes NAV-osok az előzetesen elrendelt akcióterv szerint jártak el: a TEK munkatársaival karöltve földre teperték a vezérigazgatót, majd vezetőszáron a Nagy Ignác utcai BV-intézetbe szállították. A többiek áramtalanították az épületet, ezzel megszakítva a tévéadást. Az akciót az RTL Híradó kezdetéhez...

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
csak hogy valami vicces is legyen már az oldalon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bubu1
@m.macskosz: Remélem este benne lesz a híradóban az RTL-en!
human
@pbalage: Ha hihetetlenebb lett volna a story, akkor viccesebb is lehetett volna :)
nemkati
Hát pedig ma már akár erre is esély van. Ami miatt hihetetlen, az ez a mondat: "A NAV közleményben kért elnézést az incidensért"
nyanya001
Legközelebb az M1 királyi tv-hez fogja félrenavigálni őket
a hibás GPS ? :))
Boszi27
Remélem ez egy képzeletbeli NAV ellenőrzés volt újságírói agymenés.
adrenalink
De ha már egyszer odakeveredtek, ott is vizsgálódhattak volna! Biztos találtak volna ezt-azt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.