Körlevelet küldött szét a dolgozóknak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora arról, hogy milyen ruházatot látna szívesen rajtuk. Nőknek tilos az átlátszó felső, férfiak nem viselhetnek szandált, és mindenki kerülje a túl erős parfümhasználatot. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora körlevelet küldött ki az egyetem dolgozóinak, amelyben részletesen leírja, hogy milyen külső megjelenést vár el az egyetem alkalmazottaitól.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

archer
Nagyon helyes.
Aki nem képes az alkslomhoz illően megjelenni,
az menjen fagylaltot árulni..

Bár ott is előírás a formaruha,
korábban fityula is elvárás volt..

és ez csak egy fagylaltos,
és nem köztisztviselő..

de a bankban,
telefonos ügyfélszolgálatnál is,
egyenruhában ülnek az alkalmazottak..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Szerintem a munkahelyen mindenki öltözzön "normálisan" . Az átlátszó, mini, tűsarok, szandál, nagy kockás nadrág csíkos vagy pöttyös inggel legyen az utcai viselet.
Fradigege
@archer: Egyébként látott orvos, kedves oláh bozgor. És neked mit ajánlott kicsi oláh lemetélt farkú? Én voltam Magyar katona. Und du, bozgorová? Eltévesztetted a házszámot. A te miniszterelnököd cigány. Lásd be. KISZ-es hulladék. Volt a nagy magyar zsidesszel kapcsolatom. Ne erölködj. Lámpavas szarcsánnyal együtt. Eltévedtél, ne kóstogass. Légy oláh
Cicamama55
Én semmi kivetni valót nem találok ebben. Mindenki hallhatta szüleitől, nagyszüleitől, hogy míg volt sorkatonaság, milyen előírások voltak, s azokat milyen szigorúan megkövetelték. Sőt! Az iskolákban kötelező volt az iskolaköpeny, és sok helyen az igazgatók ennek hosszát is meghatározták. Mellesleg a tisztaságot nem a parfüm illatának intenzitása jelzi. Nem a teljes tiltásról van szó...Aki ezt a katonai képzést, utána pályát választja az tisztában van-régen is így volt-a vele járó kihívásokat...
bretagne
@hetöndöe: Ezt miért nem vetítik le a rektornak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.