A Magyar Szocialista Párt nevében gratulálunk Jean-Claude Junckernek bizottsági elnöki jelöléséhez. Abban vagyunk érdekeltek, hogy Magyarország és az Európai Bizottság együttműködése a jövőben sikeres és eredményes legyen. Biztosak vagyunk abban, hogy Jean-Claude Juncker partner lesz egy szolidárisabb, megújuló, munkahelyeket teremtő Európa megépítésében, és ebben számíthat a magyar szocialisták képviselőinek a szavazataira is az Európai Parlamentben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Én inkább azt szeretném , ha itt Magyarországon szigetelődne el, de végleg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
@Ulmus: A brüsszeli bürokrácia elszigetelődése a tagországok nemzeti identitásérzetétől, tudatától számomra lehet érdekes olvasat, de nem tudom, Ön ezt mennyire tudja pontosan. Én nagy utánolvasás, internetes továbbkutatás után rajzokkal, képekkel, videó filmekkel a tankönyv " preparálásával, azaz lényegkiemeléssel, stb. igyekeztem ezt oktatni a szakközépiskolát ráfejelő tanulóknak./ 10.,11.,12.-eseknek /
Persze ez nem tegnap volt, de nem régen, mindössze két - három éve. Valószinüleg az Ön által említett bürokraták tovább amortizálódtak, sőt kifejezetten magyarellenesekké lettek. A Tavaris jelentés ennek a csúcspontja, nem is szólva némely, magáról megfeledkezett bizottsági elnök asszony által sőt egy pol pottal együtt iskolázott képviselőről, aki emelkedett hangon bírálni merte miniszterelnökünket./ nem Magyarországot /.A nemzeti öntudat kezdetektől aggodalommal figyelmeztetett mindenkit, a nemzeti kultúra, a hagyományok, a nemzeti lelkület nem szenvedhet csorbát a tagsággal. Voltak események, amelyektől feállt a hajam, ilyenek voltak a különböző kvóták, a hazai termelő üzemek gyors bezárása,raktárrá alakítása, és még jónéhány nem tetsző jelenség.Összességében viszont - áttekintve az EU. struktúráját, tervrendszereit, - mégis azt gondolom, az Európai Unió létjogosúltsága nem lehet kérdés. Az angolok helyzete sok tekintetben más, mint a mi országunk helyzete, kár ezen rugózni.Nemrégiben a kezembe került újra a " Magyar Fórum " 1999.év októberi számaNagy figyelemmel olvastam újra Dr. Csath Magdolna egyetemi tanár írását a helyzetünkről és lehetőségeinkről őszintén - címmel.Ugyanitt olvastam újra Dr.Bogdán Emil írását Versailles végjátékai címmel.Ebben egy gyűjteményt találni neves politikusoktól, olyanoktól mint Baldwin angol miniszterelnök, Boncour francia miniszterelnök, Masaryk, David C. Corten, Bibó István, Bárdossy László, Bethlen István.
Ha igazán érdekel bárkit is nemzetünk múltja, jelene és európai jövője, tájékozódjon identitásunkról, történelmünkről.
coyote3
@Ulmus: Nem szeretnék nagyon vitatkozni Veled, de az a vicc megvan, mikor a pasi hajt az autópályán és a híreket hallgatja: Kedves hallgatóink az autópályán egy őrült a forgalommal szemben közlekedik. -Mire a pasi a kocsiban : -Egy??? Az összes!!!
Na jó, itt Cameron is ott ült a kocsiban...:)
És talán még egy adalék, ami tán összeesküvés elmélet is lehetne. El tudod képzelni, hopgy a kiváló mutatókkal és paraméterekkel rendelkező angol diplomácia úgy utasítaná el Junckert, hogy nem állít fel fele szemben egy ellenjelöltet? Ezen is el kellene gondolkodni:)
bencemacska
@coyote3: Cameron-nak nem jutott eszébe, hogy "Egy, csak egy legény van talpon a vidéken..."
és várja, hogy legalább neki jusson eszébe őt jelölni!
evacica
Hát ezt szívós munkával elérte Orbán, ami nem lenne nagy baj, de a baj ott van,hogy sajnos ez az országot is érinti. Nem jó mindenkivel háborúzni, mert sajnos abból nem sok jó származik, sajnos ezt Orbán képtelen megérteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.