Veri a mellét a lakossági hitel megoldás miatt az évszázad első számú tolvaj kormánya, akinek a megválasztása óta az ország államformája stadion lett. Eddig azért nem volt erre idejük, mert annyi pénzt mutyiztak el a költségvetésből...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Magyarország 2014

Népessége : Drasztikusan Csökken
Fekvése : Keletre jól fekszik
Államformája : Stadion építő népközt társaság
Pénznem : Lakosságnál pénz nem !
Fővárosa : Felcsút
:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Dr. Felipe: @Január: @Yoda69: Ma láttam a tv - ben egy nőt, aki ugyan kifizette már a részleteit, de felvett 7 milliót, és a ház sem volt akármilyen. 17 milliót fizetett vissza. Kérdem én, nem lehetett volna egy szerényebb házba költözni? Minek kell 7 milliót felvenni? Akik autóra vettek fel ennyit, azoknak sem adnék egy árva petákot sem.
szandokan
@Yoda69: Állandóan ezzel a 4 millió mélyszegénnyel jössz. Nincs itt messze annyi. Külföldről lehet, másként látod.
kkalman
@szandokan: Yoda69 nem véletlenül emlegeti a 4 milliós szegénységet. Egy kis olvasnivaló, nem csak Neked. www.atv.hu/belfold/20130729-unios-merce-4-6-millio-magyar-el-szegenysegben
Yoda69
@szandokan: Ezzel egyet tudok erteni. A hitelt felvevok is felelossek donteseikert,
Ha reszvenyt veszek es bezuhan az arfolyam, senki sem fog karpotolni.
nezelodo
Most néhány hónapig nagy csinnadrattával megy a devizahitelesek hülyítése, amely helyzetbe mindenki saját maga navigálta bele magát. Bedőltek a három szoba négy kerék dumának, ész nélkül vállaltak be a család jövedelmének túlnyomó részét meghaladó hiteltörlesztést, házra, autóra, de tudok olyanról aki külföldi nyaralásra, lakásfelszerelésre vett fel irdatlan összegeket. Ámulva néztem a bátorságukat. Aztán jött a munkanélküliség, a válság, na meg a Kósa Szíjártó páros gaztette.
A tehetőseket, köztisztviselőket stb megsegítették az árfolyamgáttal, (tudok olyanról, aki a harmadik üzleti célból épített lakásnál lett megsegítve, illetve az árfolyamgát miatt egyből ki tudta egy összegben fizetni a hitelt), és a többit most kell az önkormányzati választásokig reményteli várakozásban tartani. Borítékolni merném, mi lesz a vége, ha lezajlanak a választások.
Dr. Felipe
@szandokan: Egy kicsit terelsz szokás szerint de ahogy látom nem cáfoltad meg amit írtam. Tehát igaz amit írtam.
Először belelökik az árokba a devizásokat utána meg jönnek nagy mellénnyel az önkormányzati választások előtt hogy majd megmentik őket. Persze a mentést a bankokra hárítják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.