Nyilvánosságra hozta az Atlatszo.hu azt az auditori jelentést, amelyre hivatkozva a Miniszterelnökség sikkasztással vádolta meg a Norvég Alap pályázatain nyertes civil szervezeteket.

Ez volt az a jelentés, amelynek Heti Válaszban olvasható interpretálása nyomán a Miniszterelnökség helyettes államtitkára gyakorlatilag sikkasztással vádolta meg a pályázatokat lebonyolító szervezeteket – írja a Nol.hu.

Az Átlátszó.hu szerint a vizsgálat semmilyen rendszerszintű hiányosságot nem tárt fel, de kockázatokat, problémákat megállapítottak a négy vizsgált civil szervezetnél. Bár a megállapítások szervezetenként eltérőek, alapvetően a pályázatok értékelésének szabályozottsága, az esetleges érdekellentétek kizárása, és az eljárások dokumentálása igényelt korrigálást. Az észrevételek egyike sem tartalmazott olyan típusú, sötét bűncselekményre utaló jelet, mint amiről a Miniszterelnökség beszámolt.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Ha a norvég alapokból Lázár alapokat csinálnának akkor semmi baj nem lenne...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ez az emberiség szégyene csak fröcsögni tud, miközben azt hiszi, hogy a fröcsögéstől mindenki megijed, és behódol. Jobb ha szoktatja magát a gondolathoz, hogy a norvégok pénzére nem teheti rá a mocskos mancsát.
joopapa
@Desischado: Ezt a fajt lázárikusz gerinctelnikusnak hívják, élőhelye a kárpátmedence! Ez a faj a bizonyíték arra hogy agy nélkül is lehet élni!
coyote3
Ha viszont vádolt és igaztalanul, akkor vigyék az ügyet a bíróság elé...
bencemacska
@Dr. Felipe: És semmi reagálás a Kurucinfo vádjaira?!
Desischado
@joopapa: Sajnos, egyet kell értenem, és még finomak is voltuk!
joopapa
@Desischado: Így igaz túl finomak voltunk! Mert tudnék erről a véglényről olyant írni, csak örökre kitiltanának a propiról!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.