A magyarországi emlékezetpolitikai gyakorlatot ugyanakkor bírálta a Mazsihisz Jeruzsálembe látogató elnöke. Az izraeli miniszterelnök erőt kívánt neki a munkájához.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Én eddig tényleg nem voltam antiszemita, de még egy-két ...
Január
@m.macskosz: Soha nem volt téma ezelőtt 25-30-40 évvel az antiszemitizmus.
Qui prodest?
bakegya
Ja csakk kgst-ben rásegít!!!Meg még helyre is teszi saját maga -magát apai ágon ...,de csakkk "HÚSVÉT után"...
Meine Ehre heisst Treue
@Január: Nem volt téma, de jelen volt. A jelenség mértéke az adott társadalomtól, de legfőképpen az adott ország vezetésétől, annak intézkedéseitől függ.
Nálunk jelentős mértékben van jelen és ez csak fokozódni fog a negatív társadalmi jelenségek miatt. Sajnos a kormány nem hajlandó elfogadni, hogy az antiszemitizmus nem fog eltűnni a felszín kapirgálásával. Önmagában a törvények, szabályok rendszere, bizonyos dolgok, cselekmények, verbális megnyilvánulások tiltása nem vezet eredményre, inkább fokozza az antiszemitizmust. A probléma gyökerét kell megkeresni és arra lecsapni, csak ez lehet a fő csapásirány és ez a társadalmi elvárás, ez egyeztethető össze az emberi normákkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.