Kora délután már előrevetítettük, hogy ma jelenthetik be az augusztusban megnyíló új ferencvárosi stadion nevét, a Groupama Arénát – a korábbi értesülése A Ferencváros labdarúgócsapata ma hivatalos sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Groupama Arénának nevezik majd az új stadiont. A Groupama Garancia Biztosító hét évre szerezte meg a stadion névhasználati jogát, plusz hároméves opciós joggal.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
A Groupama az ÖTP eladott biztosítási üzletága ,tehát mi fizetjük közvetetten a létesítmény fenntertását és üzemeltetését .?.( Mindenki szóljon ha nem kapta meg az általa elvárt teljesítményt a pénzéért !!!
És azonnal követelje vissza a jegy árát mert ez a jelenlegi ferencváros sem football tudásban sem atlétikai szempontból sem méltó ebben a stadionban való bármilyen részvételre :-(((((((
dömdödöm
Nem hiszem azt hogy bármilyen nyugati ,déli szinvonalhoz képest Magyar megye 1 -es
színvonalatz fel kéne vonultatni egy újonan épült luxus stadionban amit egy olasz biztosítótársaság szponzorál 7 éven keresztül a biztosítottak pénzéből :-(((((((((
Nil
No mindenki csak addig ihat amíg ki tudja mondani a stadion nevét - szép magyar név
dömdödöm
@Nil: A groupama garancia az Otp garancia biztosító olasz utódja .ezzel legyen tisztába mindenmki !
dömdödöm
Bíjuk a diallo meg szomália banán zabáló sporttárs játékosokat de hol vannak a Magyar nagy spílerek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.