Egyeztetést kezdeményez az új családpolitikáért felelős államtitkár annak a nyugdíjjavaslatnak több eleméről, amely szerint az kapna nyugdíjat, aki elegendő gyereket szül. A Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervének vannak olyan elemei, amelyek találkoznak a kormány elképzeléseivel, amelyekről egyeztetést kezdeményezett – nyilatkozta Novák Katalin a Magyar Nemzetnek.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Akkor a romákoknak sok nyugdíja lesz, egyetlen nap munkaiszony nélkül is. :)
(Sőt valószínűleg csak nekik lesz nyugdíjuk 20 év múlva!)
mariaberta
@Nil: Ratkó korszak nem volt kellemes elsősorban a nők számára, mert a férfiakat akkor sem érdekelte, hogy kedves oldalbordájuknak hány szülést kell szeretnie, de még ez a nőszemély sem vetemedett odáig, hogy a nyugdíjat a szülések számához kösse.
Mint már korábban kérdeztem, a férfiaknak hány gyereket kell szülni a nyugdíjukért? vagy azt is a nőktől várják, vagy a nemzést is strigulázni kell? És ki igazolja, hogy a férfiak megtették a gyermekszületéshez szükséges u.n. tevékenységet? Listázni kell majd? És ki igazolja? És mi lesz az impotensekkel? Azoknak aztán végleg nem lesz semmi címen nyugdíja.
Ennél eszementebb ötlet csakis a Fidesz agytrösztjeinek juthat eszébe. De ezt is majd megszavazzák, már csak azért is, mert a képviselőik majdnem 100 %-a férfi.
Remek, nekik -ha egyáltalán képesek rá- csak élvezetből lesz nyugdíjuk. Ha ebbe a nők belemennek, meg is érdemlik. Csak szavazzatok a Fideszre, érdemes lesz.
1magyar
@mariaberta: Ha gyerektartást fizetett vagy nevelte akkor - szerintem - egy gyerek után két felnőttnek jár.
Meine Ehre heisst Treue
Ha elfogadják, akkor onnantól kezdve a gyermektelenek ne fizessenek adót és járulékot.
Yoda69
Nem lesz itt semmilyen nyugdij 10-15 ev mulva. Jobb ha mindenki visszalep egy magan nyugdijpenztarba, mert az orban kurmany eltozsdezte a megtakaritasokat. Nem kepez uj munkahelyeket, nincsenek beruhazasok. Ergo nem lesz anyagi utanpotlasa a nyugdijba vonulo nemzedeknek.
Az egyetlen megoldas az ongondoskodas.
A 3.000 milliard forintot pedig vissza kell kozvetelni a fideSStol. Feleljene sajat vagyonukkal az ellopott nyugdijpenzekert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.