Idén májusban 9,6 százalékkal nőtt az ipari termelés Magyarországon az előző év azonos időszakához képest, a munkanaphatástól megtisztított és kiigazítatlan adatok szerint egyaránt - közölte a Központi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Besz@rok! Ezt a gyonyoru mondatot muszaj idemasolnom a cikkbol: "Schindele Miklós, a KSH főosztályvezető-helyettese az adatok ismertetésekor elmondta: ennek a lassulásnak elsősorban az az oka, hogy néhány vegy- és élelmiszeripari ágazatban az előző hónapokban regisztráltnál kisebb mértékű volt a növekedés.

Vagyis azokat az adatokat hasbol irtak mar eleve magasabbra, es most kenytelenek a valosagos ertekhez kozeledni, (mert ennyi csalast mar nem lehet "kiigazitani" sem naptarilag, sem megtisztitott adatokkal,...)

Ezt mar jobb helyeken csalasnak, kozokirathamisitasnak, enyhebb esetben is felrevezetesnek, megtevesztesnek hivjak,... Vagyis buncselekmenyek, kulonbozo buntetes-vonzatokkal,... Vajha mikor jo" el ez az ido?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.