Perújítási nyomozást rendelt el a Fővárosi Ítélőtábla az otthon szülés magyarországi úttörőjeként ismert Geréb Ágnesnek abban az ügyében, amelyben 2012-ben ítéltek el jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Ezt is huzigálják már évek óta, mért nem lehet megérteni ,hogy mentálisan problémás , biztosan nem lehetett gyereke aztán kitalálta a nagy Nemzeti Szülésznő titulust magának. Ja ,hogy volt olyan csecsemő aki elhalálozott. Nos minek mentek oda hozzá a terhes anyák?
Szerintem a börtönben is fog bábáskodni talán még szülészeti osztályt is létrehoznak neki, látszik az arcán ,hogy nem normális :)))
micfild
@Grafix69: Gyerekei is unokái is vannak...
miért kell hülyeségeket irogatni??
Geréb Ágnes szakmai hibát vétett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés, súlyosbitó körülmény az volt, hogy mindezt foglalkozás körében követte el. ráadásként akkor amikor el volt tiltva a szülész- nőgyógyászként a szakma gyakorlása alól.
A kismamák akik hozzá mentek viszont önként mentek oda.
Geréb viszont leülte amit rámértek.
Hagyják békén.

kérem azzal senki ne jöjjön, hogy a kórházi orvosok is vétenek szakmai hibát. Vétenek. de ez nem menti fel Gerébet
Grafix69
@micfild: Az elejét nem tudtam ,viszont az tuti ,hogy valami van vele mert azt én is tudtam ,hogy eltiltották de még is megint ebbe keveredett. Azért ez nem teljesen normális végtére is nem olyan mint jogositvány nélkül vezetni.
Csizmás Kond
Na ez már ügyészségi ingyenélés. Ha valaki hibázott az nyomozzák ki és itéljék le de ne újrakezdjék minden negyedévben. Ha nem tudnak becsületes munkát végezni menjenek dinnyeszedni most szezonja van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.