Ráadásul nem is ő tehetett róla! Trócsányi László sajnálja, hogy elődje, Navracsics Tibor alatt jogsértően váltották le Jóri András ombudsmant.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@m.macskosz: Vagy én nem értem? Mit nem értek?
m.macskosz
@nemkati: A jelenlegi miniszter nem Tőled, tőlem, tőlünk: az átlagos magyar állampolgártól (plebs) kért bocsánatot, hanem csakis és kizárólag a volt ombudsmant követte meg. Jelzem, átvitt értelemben Tőled, tőlem, tőlünk a plebstől is illett volna, hiszen az ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSA ugyebár az állampolgárok érdekét hivatott védeni, ha tehát őt jogtalanság éri, akkor az
a nép jogainak arcul csapása is egyúttal.
JAJMÁR
"Magyarország megsértette az uniós jogot, mert idő előtt megszüntette Jóri András adatvédelmi biztos megbízatását" - egy bocsánatkéréssel a jogsértés nem rendeződik, a kötelezettségszegési eljárás megindult az ügyben.
m.macskosz
@JAJMÁR: A büntit meg majd összedobjuk mi: önként és dalolva!
JAJMÁR
@m.macskosz: Igen, mert az csúnya Eu! az a hibás!
nemkati
@m.macskosz: Ja, most értem, mitte mondasz. :)

Kicsit szétszórt vagyok, NAGY RAJTAM A TEHER! :DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.