GyilkGyilkos Császti 6000 forintos parkolóbírságért 200 millás ingatlant árvereztetett el, mutyizta el az alvilági bandájával. Az utóbbi négy évben a kormány tétlenkedése, lefizetett törvényhozók végrehajtók számára kedvező törvénymódosításai, lefizetett hatóságok tétlensége odáig vezethet idehaza, hogy egy 6000 forintos parkolási bírság behajtása 200 millás ingatlanvesztéssel járhat. Hazánkban minden tényező adott, hogy ilyesmi megtörténhessen. További részletek: http://kuruc.info/r/2/130094/#ixzz36y4p5adYos Császti 6000 forintos parkolóbírságért 200 millás ingatlant árvereztetett el, mutyizta el az alvilági bandájával. Az utóbb...

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
nagyon durva amit művelnek és ez az utóbbi 5 évben mérgesedett el , független bírósági végrehajtók számlázgatnak kifelé szinte bizonyíthatatlan dolgokat úgy hogy semmilyen bizonyítási eljárás nem volt . Elmebeteg kamtokkal megspékelve + rátéve a saját költségeiket is kamatostúl gyakorlatilag gondolnak egyet és amit akarnak annyit számolnak :-(((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@szandokan: Nagyon naivnak tetteted magad. Miert lenne nem kivitelezheto, ha a hitelezo bank is az arverezes mellett dont?
miazavalami
Mi köze a banknak egy parkolási büntetéshez?
szandokan
@Yoda69: A hitelező bank nem dönthet az árverezés mellett egy parkolási bírság miatt. A bírságokról pedig ajánlott formában kell kiküldeni a felszólításokat, és ezt mindkét félnek be kell szolgáltatni bizonyíték gyanánt.
Desischado
Újabb jogfosztás, az emberek kisemmizésére! Jog? Ebben az országban?! Na ne röhögtessenek már!
Yoda69
@szandokan: Na ez mar meggyozobben hangzik.
Azonban van egy olyan kitetel, ha a fel sajat hibajabol nem veszi at az ajanlott levelet, akkor ugyanugy megbirsagolhato. Marpedig a cikkben az all, hogy szandekosan ugy inteztek hogy NE TUDJA ATVENNI.
kukac50
Valamelyik politikusnak megtetszett a ház. Ma így működik,mióta megszűnt az igazságszolgáltatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.