A NAV feljelentette rágalmazásért a 4K!-t, mert provokatív táblát helyezett ki az adóhatóság székházára az áfacsalási botrány miatt. A szervezet válaszul megismételte az akciót, amiért feljelentették.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"egyetlen hétvége alatt elvégzett a hatalmas szervezeten, majd mindent rendben lévőnek talált."- A cégeket meg hónapokig b@szogatnak amíg nem találnak fogást rajta és elegendő büntetést ki nem róhatnak rájuk!! Ők meg egy hétvége alatt végeztek.
- Papírok hol vannak ?
-Itt.
- Akkor irány a darálóba vele.
-Ok főnök ! Akkor minden rendben és nincs semmi csalás mert nyoma sincs!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@Mobil123: De már ne is haragudjál, de én azt hallottam hogy két iratmegsemmisítőt is tönkre vágtak ezek a lelkes NAV-osok olyan keményen dolgoztak egész hétvégén :-))))))
Mobil123
@joopapa: És?? :-)) Annyi bevételből telik a pótlásra . (és tudod az e fajta tárgyi eszközök beszerzése mindig kifizetődő tud lenni :-DD )
joopapa
@Mobil123: Jó ezt értem! De az ízületi gyulladás a sok iratmegsemmisítéstől és az ezáltal eltöltött táppénzes napok, és a "szörnyű munkakörülmények és fizetések" ( légkondis iroda, kávé, normális nem ledolgozandó szünetek, túlórapénz, kajajegy stb) az neked smafú :-)))) Hogy a szív nem szakad meg értük, de már küszködöm a sírással megyek zsepiért, bocsi :-)))
Mobil123
@joopapa: Az évvégi bónusz pénzt kihagytad ! :-)) (tudod amit azért kapnak mert teljesítik az éves adóbevételi tervet amit akkor mondanak meg hogy mennyinek kell lenni amikor a bónusz lóvé a már zsebükben van)
joopapa
@Mobil123: Látod én sem vagyok tökéletes :-)) És igen hallottam erről a bónuszos dologról! Adnék én ezeknek olyan bónuszt hogy bele feketednének! Engem megtaláltak pár éve meg is vágtak be is fizettem, de aki milliárdos köztartozást halmozott fel attól nem bírják behajtani mert nincs a nevén semmi sem:-(((((
Mobil123
@joopapa: Mert nem is akarják!! Gondolj azért bele hogy azért mennyi idő kell ahhoz hogy olyan hatalmas adóhiányt halmozzon fel valaki? És a hivatal nem tesz közben semmit!! vajon miért nem?? Ha viszont Te vagy én a szja bevallással egy időben nem fizetnék be mondjuk 5000,- forint elmaradásunkat akkor nagy erőkkel kiszállnának és kivágnának a lakásunkból is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.