Nemcsak az a fontos, hogy miként látják az országot külföldön, hanem az is, hogy mi milyen képet akarunk sugározni Magyarországról a külföld felé – mondta Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter a Balassi Intézethez tartozó külföldi magyar intézetek igazgatóinak budapesti találkozóján.

A tárcavezető a találkozó elején mondott köszöntőjében kiemelte: éppen ezért lényeges a Balassi Intézet és háttérintézményeinek tevékenysége, hiszen ez lehetőséget ad arra, hogy olyan képet közvetítsünk az országról, amilyet szeretnénk. Hozzátette: e képnek része az is, hogy Magyarország nyitott, kreatív, innovatív ország.

Balatoni Monika kulturális diplomáciáért felelős államtitkár hangsúlyozta: olyan képet kell mutatni az országról, amely szerint büszkék vagyunk az őseinkre, de már nemcsak a múltat kell felidézni, hanem abból tanulva jövőképet kell építeni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
" mi milyen képet akarunk sugározni Magyarországról a külföld felé " Olyan falsat, csalókásat drága Navracsics úr, amilyeneket a köztelevízió sugároz! Nem tán nem azt nézi?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Cicamama55: Olyat amilyet naponta látunk!Kukázó felnőtteket éhező gyerekeket!
human
A vidámparkban szoktak lenni kartonra felfestett alakok és a fejüknél egy lyuk van. Oda bedugtam a fejecskénket és máris kész a kép, amin már nem pocakos vagyok, hanem izmos erőművész. Igen így is lehet jó képet mutatni magunkról a szomszédoknak, de azért engem úgy ismernek mint a kis pocakost.
Hellcat
Akkor a sok köpködés Brüsszel felé az biztos segít abban, hogy jó képet mutassunk.
Cicamama55
@mate03: ((((((((Az nem is igaz! Nálunk olyan nincs!Csak Gyurcsány beszéli őket rá, hogy ronthasson a Fidesz imázsán!!!))))))))))))))))))))
mate03
@Cicamama55: Milyen igazad van!Ezért is Gyurcsány a hibás meg az elmúlt 8-év!
Senara
Pár Patyomkin falu és város és megoldva milyen képet akarunk sugározni Magyarországról :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.