Gondolkodott a folytatáson, mielőtt újra ő lett hivatalosan is a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje – mondta a Hír TV P8 című műsorában Tarlós István.  A baloldal szegénységi bizonyítványának tartja, hogy egyetlen aktív baloldali politikus neve sem merül fel közös főpolgármester-jelöltként. Szerinte Orbán Viktor nem akarja a föld színével egyenlővé tenni a fővárost, ezért nem érti az ellenzék aggódását Budapestért. A főpolgármester azt is elmondta, hogy amennyiben az iparűzési adó teljes egészében a fővárosnál maradna, akkor meg lehetne oldani a BKV finanszírozását.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
sarlós elvtárs ne a baloldali jelöltek nevén gondolkodjon, inkább azon, hogy a zsírdisznó a nyakába ültette dávidkát, a kémecskét. És dávidka a megalakult BKK-ra egyes források szerint a létrehozás óta több, mint 10 milliárdot költött. Vajon tudja-e sarlós pityuka, hogy ebből a pénzből milyen volumenű munkát lehetett volna a BKV-nál elvégezni???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@hetöndöe: arról hogy alapjában véve egyik bagázs szemetebb mint a másik, de 30 éves szart nem kell csak az egyik oldal nyakába varrni!
persze! az érdem nem is a "fitymaszéké"
az érdem a népé hogy egyáltalán létezni tud még!
hetöndöe
@csa-csa: Nem volt szándékomban minden rosszat csupán az egyik nyakába varrni,csupán tényeket közöltem.Amennyiben nem igaz,amit írtam,cáfolj meg de ne ferdíts.
csa-csa
@hetöndöe: nem ferdítés volt a szándékom
alte trottel
@varirmag: Nem a bakancs az oka, hogy lehagyták róla a talpat!
A 4-est is TELJES HOSSZBAN meg lehetett volna építeni már 2006-ra!
gödörben
@csa-csa: egyszer egyik egyszer másik, az érem két oldalán és egymás ellen, mint az ovodában, csak ez itt élesben megy és a mi bőrünkre.
csa-csa
@gödörben: mindig minden élesben és mindig is a mi bőrünkre ment!!!
csak ma nyíltan höröghetünk, anno nem!
semmi különbség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.