Gondolkodott a folytatáson, mielőtt újra ő lett hivatalosan is a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje – mondta a Hír TV P8 című műsorában Tarlós István.  A baloldal szegénységi bizonyítványának tartja, hogy egyetlen aktív baloldali politikus neve sem merül fel közös főpolgármester-jelöltként. Szerinte Orbán Viktor nem akarja a föld színével egyenlővé tenni a fővárost, ezért nem érti az ellenzék aggódását Budapestért. A főpolgármester azt is elmondta, hogy amennyiben az iparűzési adó teljes egészében a fővárosnál maradna, akkor meg lehetne oldani a BKV finanszírozását.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
sarlós elvtárs ne a baloldali jelöltek nevén gondolkodjon, inkább azon, hogy a zsírdisznó a nyakába ültette dávidkát, a kémecskét. És dávidka a megalakult BKK-ra egyes források szerint a létrehozás óta több, mint 10 milliárdot költött. Vajon tudja-e sarlós pityuka, hogy ebből a pénzből milyen volumenű munkát lehetett volna a BKV-nál elvégezni???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
sarlós elvtárs ne a baloldali jelöltek nevén gondolkodjon, inkább azon, hogy a zsírdisznó a nyakába ültette dávidkát, a kémecskét. És dávidka a megalakult BKK-ra egyes források szerint a létrehozás óta több, mint 10 milliárdot költött. Vajon tudja-e sarlós pityuka, hogy ebből a pénzből milyen volumenű munkát lehetett volna a BKV-nál elvégezni???
sokanvagyunk
Egymillió új munkahely... - a felkészülés már megtörtént.

hu-hu.facebook.com/RiksaTaxi
postamester
...HirTv P8...ez mindent elmond, a hányás küszöbén állok
ha csak elolvasom...ha meg a müsorvezetökre gondolok,
még az obersovszkit is verik...a [email protected] helyett
postamester
@coyote3: Hogy mindezt a sarlós-kalapácsos elvtárs megértse, belül a fejben
kellene agynak lenni a mittudomén milyen rakomány helyett !!!
Meine Ehre heisst Treue
Ott a szép új 4-es metró. Aztán ha ez nem jó, bőven lehetőség (elvégre 2014-et írunk) a helyváltoztatásra, tehát nem kell sírni a pestinek.
joopapa
Milyen jó gyerek ez a Tarlós Pisti, hogy így aggódik a baloldalért az az áldott jó szíve :-))
hetöndöe
Taplós Elvtárs!!!...oszt hun a lóvé?
Erről értekezz te vadbarom!
Szvetlana
Pénz van bőven, csak hülye az elosztás:))
Senara
Tarlós burkoltan fenyegeti kenyéradó gazdáit . Mivel csak a báb szerepét osztanák rá ... amennyiben az iparűzési adó teljes egészében a fővárosnál maradna... nem marad és ezt tudja , lézer benyeli az összes pénzt ...Tarlós kijelentette, soha nem lobbizna Brüsszelben, mert azt csak a kormány ellen tudná megtenni...:-)))) Nocsak :-) Leállítja a metrót káosz lesz budapesti közlekedésében
coni
Remélhetőleg időben eldöntik, hogy felújítják vagy leállítják a 3-as Metrót mielőtt tömegszerencsétlenség történik.
dömdödöm
álkítsák lke a 3 -ast ,nincs rá igény ,alapjában kurták el a város normál működését a funkcionalitását és felforgatták a régi jól bevált bioritmusát felesleges és elhibázott törvényekkel és beavatkozásokkal :-(((((((
Dr. Felipe
Sarlós elvtárs, arról ön még nem hallott hogy a pesti iparűzési adóból épül Hódmezővásárhelyen villamos. Lézer már rég elintézte de ön csak nézzen bambán tovább ki a fejéből és tolja a fideSS szekeret.
A szegénységi bizonyítványt meg lehet hogy önnek osztják ki a budapestiek ha van eszük.
varirmag
Talán nem kellett volna vagyonokat költeni a 4-es metróra , ami majdhogynem üresen közlekedik a nap nagyrészébe.
A 3-as metró meg általában dugig van.
Nem csak a pestiek utaznak a 3-as metrón, hanem az aglomerációból Bp-re járók nagy többsége is,
Szó mi szó nagyon lerobbant állapotban van a 3 M, ÁTKOZZUK IS NAP MINT NAP az
idióta demszkit,aki ide juttata és aki a háromszáz méterenként megálló 4 M -ra ki tudja miért sok milliárdot költött.
Igaza van Tarlósnak, jobb leállítani, mint megvárni a katasztrófát
Yoda69
Nem kellene 5 ev kurmanyzas utan is elmutnyocevezni, meg visszafele mutogatni.
Volt ideje tarlosnak, semmit nem tett Budapestert. Melyen benyal a csuti tahonak csak azert hogy a szekeben maradhasson. Ezt a majmot egyaltalan nem erdekli Budapest sorsa.
Dr. Felipe
@varirmag: Aztán sarlós elvtárs mennyi fejlesztést hajtott végre a hármas metrón 4 év alatt?
Mert arról hallottam hogy ész nélkül mindent átneveztek, még a vakondszaros utcáknak is új nevet adtak de arról még nem hallottam hogy lett volna felújítás a hármas metrón.
hetöndöe
@varirmag: A 2 és a 3-as metró is az átkosban épült.A 4-es nagy része Demszky idejében.Ezek a tahó fitymaszosok meg arra sem képesek ,hogy felújítsanak egyet.
Hát nem érdekes?:-)))
postamester
Ha azt a temérdek milliárdokat, amit a kis vitézydávidka kisasszom eldorbézolt a napfényes tenderparton, visszatenné a kasszába, már meg is lenne oldva a 3.-as Metro felujitása...De Ö nagy ivben le...ja az egészet, majd ad a " rokony" ( a mi adóforintjainkból...
Pistike meg leállitja a Metrót ??? Hahahaha ! Mint ahogy Öt is leállitották,
amikor kóstolgatta a dávidkát !!!
Fradigege
Most kapunk sok lóvét a ruszkiktól. Nehogymá! Vegyük el Lázár Jancsitól. Vagy Rogántóncsi úgyis olyan jól forgatja a lóvét. Szerezzenek pínzt.
lajospapa
Mihelyst kész lesz minden stadion, azonnal a metrót hozzák helyre! De először stadiont. Mindenhová, hogy ne kelljen hosszan metrózni.
kkalman
Helyes! Tarlós et. állítsa csak le a hármas metrót. Ha majd azok, akik nap, mint nap használják, csak nagy késésekkel jutnak el a munkahelyükre, és ez miatt kirúgják őket, talán felébrednek. És ha már felébredtek, talán elmennek a főpolgármesteri hivatalt felborítani, és megkérdezni az illetékeseket, hogy mit csinált a fitymasz az elmúlt négy évben, hogy nem lehetett felújítani "kedvenc" metróvonalukat.
bretagne
Lehet, hogy az előző városvezetés 20 év alatt nem nyúlt a metróhoz. De most már ötödik éve Tarlós úr vezeti, akkor miért nem kezdik el? Nem kellene megvárni, amíg tragédia történik!
ancika
"Tarlós kijelentette, soha nem lobbizna Brüsszelben, mert azt csak a kormány ellen tudná megtenni." A kormány ezek szerint a budapesti fejlesztések ellen lobbizik Brüsszelben, vagy mi van?
csa-csa
@hetöndöe: "A 2 és a 3-as metró is az átkosban épült."
Ez igaz! csakhogy utána 30 évig a tahó mszp szart a karbantartásra, a karbantartásra
A 4-es nagy része Demszky idejében.
na ja! vagy 20 évig tartott!
Most persze a "fitymaszosoktől" várják hogy most aztán azonnal hozzák helyre azt amit a tahó meszpé egész egyszerűen lerohasztott.
hetöndöe
@csa-csa: A jobboldal 12 évet volt hatalmon,a baloldal is,az autópályák mikor is épültek?A 4-es ha sokáig is épült,akkor sem fitymaszéké az érdem.Ezek csak rombolni képesek .Látszik is az ország általános állapotán és még nincs vége.Eltapsolták a magánnyugdíjunkat,a valutatartalékot is már kóstolgatják rendesen,legalább 30 fajta új adó bevezetve,a zállamadóssság mégis növekszik,na meg a stadionok.
Miről is beszélsz zemberke?
csa-csa
@hetöndöe: arról hogy alapjában véve egyik bagázs szemetebb mint a másik, de 30 éves szart nem kell csak az egyik oldal nyakába varrni!
persze! az érdem nem is a "fitymaszéké"
az érdem a népé hogy egyáltalán létezni tud még!
hetöndöe
@csa-csa: Nem volt szándékomban minden rosszat csupán az egyik nyakába varrni,csupán tényeket közöltem.Amennyiben nem igaz,amit írtam,cáfolj meg de ne ferdíts.
csa-csa
@hetöndöe: nem ferdítés volt a szándékom
alte trottel
@varirmag: Nem a bakancs az oka, hogy lehagyták róla a talpat!
A 4-est is TELJES HOSSZBAN meg lehetett volna építeni már 2006-ra!
gödörben
@csa-csa: egyszer egyik egyszer másik, az érem két oldalán és egymás ellen, mint az ovodában, csak ez itt élesben megy és a mi bőrünkre.
csa-csa
@gödörben: mindig minden élesben és mindig is a mi bőrünkre ment!!!
csak ma nyíltan höröghetünk, anno nem!
semmi különbség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.