A kedvezményes kamat mellett folyósított összegből elsősorban vonatokat importálna Egyiptom Magyarországról. Egymilliárd euró nagyságrendű kedvezményes segélyhitelt biztosítana Egyiptomnak a magyar kormány vasúti járművek vásárlására – írja a Népszabadság. A terv szerint rendkívül kedvezményes, akár húsz évre, egyszázalékos kamat mellett folyósított egymilliárd euróból Kairó elsősorban vasúti személykocsikat importálna Magyarországról, mindjárt hétszázat, darabját úgy nagyjából egymillió euróért. A hitelt az Eximbank folyósíthatná.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Valaki magyarázza már el nekem, hogy egy koldusszegény ország hogyan tud hitelt adni egy olyan országnak, amely nagy valószínűséggel nem fogja visszafizetni a kölcsönt.
Ti itt nyomorogtok, a gyerekek tízezrei éheznek, a kormány meg pénzel egy olyan országot, amely Orbán látogatása után összeomlott. Mégsem Paksra vettünk fel hitelt, hanem piramisra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gödörben
@Szvetlana: Újra és újra a kormány az adófizetőket.
töky
Ha ez sem gazdasági hazaárulás, akkor semmi sem az. Addíg amíg ezek a szemetek uralják az országot nem szabadna adót fizetnünk...
kumming
@bencemacska: Hát a Mészáros&Mészáros Kft, ki más.
kamazuka
-Mondják csak ezeket a vonatokat szigórúan ellenőrzik majd?
Mert ha a Papa szolgálati útra megy,akkor a Volt 1x 1 vadnyugat második részét ott forgatják majd vagy a kést itt bennem?
Fradigege
Mibű??? Honnét? Mégis csak van lóvé. Először a minimálbérbe pumpálni! Ez elég bicska nyitogató.
human
Az oroszok ügyesebbek voltak. Ők olcsóbb hitelt vesznek fel és drágábban adják nekünk tovább és még a paks2 munkáinak 40%-át is ők kapják. És a kölcsönt csak paks2-re lehet elvileg elkölteni (Bokros persze lát ebben némi trükköt is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.