Orbán Gáspár magyar állampolgár levelet írt a 444-nek. Azt kéri, ne írjanak róla cikket, mert habár egymilliárdan láthatták a tévében, amint a vip-páholyból édesapja, valamint hírességek, vezető politikusok és diktátorok társaságában megtekintette a vb-döntőt, állítja: nem közszereplő.

A lap a miniszterelnök fiának írt válaszában kifejtette, hogy nem csak közszereplőkről szokás újságot írni, és különben is. A levélváltás itt olvasható.

115 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ha egyszer közpénzen a VIP páholyban ücsörög, akkor viselje el, hogy bizony közszereplővé vált!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istvannyugdijas
@postamester: Bunkó a hozzá szólásod,persze nem csodálom hozod a formádat!
Istvannyugdijas
@evacica: Az irigységet csak tehetséggel lehetne egyensúlyozni,persze az errefelé nem lehetséges !
Mobil123
@Istvannyugdijas: Ha valaki ingyenélő az te vagy rosszindulatú daganat. Ezt a kormányt max te és a hozzád hasonló "vállalkozók" sírják vissza de nem Mi. Járkál csak a kemora egyszer csak "meggyógyulsz":-))
silber13
@Istvannyugdijas: . Figyu csak te szellemi setétség! A két minizterelnök nem vette fel a pénzét, hanem átutaltatta. Miről is nyekeregsz, te narancsbőrbe bújt jólértesült?:-))) Ilyen épületes hülyeségek helyett inkább a magyar helyesírás szabályaival kellene törődnöd! Nagyon rád férne már. Igyekezz, mert gy sosem lesz belőled Grétsy, de aPlajbász Pali szintjét már majdnem elérted.:-))))
evacica
@Istvannyugdijas: Tévedsz az irigységet semmivel nem lehet ellensúlyozni, s nem egyensúlyozni!!! Egyébként jó lenne, ha foglalkoznál a magyar nyelvel egy kicsit, és nem ártana, ha a szövegértelmezésre is fordítanál egy kis figyelmet, s akkor talán tudnál arra válaszolni amit olvasol! Veled sajnos nem lehet vitatkozni, mert alkalmatlan vagy rá , s nem vagyunk azonos szellemi szinten, de ahogy elnézem sok mással sem.Az ilyeneken lehet agymosást végezni, nálad ez sikeresen végre hajtották!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok