Egyre többen keresik fel a rezsipontokat: január óta már több mint 4500-an fordultak a kirendeltségekhez, ahol az ügyfelek általában a rezsicsökkentéssel kapcsolatban fogalmaznak meg panaszokat – mondta Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője, a rezsipontok működéséről beszámoló sajtótájékoztatóján.

A Propeller kiszámolta: a fentiek alapján a január 13. óta működő rezsipontokat napi átlagban 1,24 látogató keresi fel. Ez a mutató márciusban még 0,94 volt, ami alapján valóban látható egyfajta fékezhetetlen kitörés.

A kormánypárt rezsicsökkentésért felelős politikusa a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság épületében nyilatkozott, ahol a közelmúltban nyílt meg a második fővárosi rezsipont.

Németh Szilárd közölte: ha a parlament elfogadja a júniusban benyújtott törvénymódosítását, akkor kiterjesztik a rezsipontok feladat- és hatáskörét, így azokban minden olyan közszolgáltatás ügyében tudnak majd segíteni, amelyeket érintett a rezsicsökkentés.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Nem derül ki, volt-e egyáltalán megalapozott panasz, vagy csak egyszerűen
jól megmagyarázták, jól számolt a szolgáltató.
"ha a parlament elfogadja a júniusban benyújtott törvénymódosítását, akkor kiterjesztik a rezsipontok feladat- és hatáskörét, így azokban minden olyan közszolgáltatás ügyében tudnak majd segíteni, amelyeket érintett a rezsicsökkentés"
Ebből következik, ez most nem így van. :)
Akkor miért rezsipont? Nem sokkal egyszerűbb az illetékes szolgáltató ügyfélszolgálatához fordulni? Mert azt működtetni minden szolgáltatónak törvényben előírt kötelessége.
www.energiafocus.hu/interju/teszteltuk-rezsipontot-de-csalodnunk-kellett/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@pityuka: Benned van a hiba!Mi a f...sznak jársz közértbe!Legyél fény evő,az nem kerül pénzbe!
nezelodo
pityuka

Az csak érzéki csalódás, hogy többet fizetsz a boltban, mert folyamatosan mélyrepülésben van az infláció! Viszont ha hanyatt fekszel a földön, magasröptűnek látod. Nehéz a kedvedre tenni a kedves vezetőnknek!
Jankó123
@karma1: tegnap, 23:16
Szia!

19 megyei + 1 budapesti irodával számolj, így más a matek!
Itt a lista :
www.nfh.hu/magyar/informaciok/linkek/rezsipontok
karma1
@Jankó123: Koszi, aranyos vagy hogy vetted a faradsagot, es kikerested ezt nekem...:-))
Bocsi, de en voltam a lu"tyo", merthogy egy evvel elneztem a datumot, igy nemcsak 365-tel kellett volna osztani a 4500 ugyfelet, hanem meg kb. 500 nappal kellett volna szamolnom, valoszinu nekik is igy jott ki a 0.9 ugyfel naponta,...:-))))
almosd
Ez is fideszes számitás ,a nulla az 100%-ék ,az egy az már tömeg ,van ám tolongás !
Senara
www.hirkomp.hu/media/images/nsz_index.jpg nézzetek a szemembe rezsicsökkentés rezsicsökkentés , rezsicsökkentés a rezsipontokat látogatok 2018 után csirkefarhátra válthatják .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok