A Magyar Helsinki Bizottság megfigyelőjeként tárta fel Lázár János a magyar börtönök működésének problémáit az első Orbán-kormány alatt – írja a 444. Ez az a szervezet, amit Hoppál Péter Fidesz-szóvivő nemrég „dollármilliókért kitartott szervezetek” közt emlegetett, amiknek az a feladatuk, hogy „minden fronton támadják a magyar kormányt”.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, hat miert nem fogadjuk mar vegre el, hogy vezeto politikusaink amneziaban szenvednek, es a dementia meg az Alzheimer is kopogtat az ajton? Hiszen orbanvezir homlokegyenest mast mond most, mint 10 evvel ezelott, vagy akar csak egy evvel ezelott is... Mert ha emlekeznenek arra, hogy mit mondtak, mit tettek a multban, akkor nem is volna ketseges, hogy szembe kene magukat kopni... Vagy lezer"annyitiser"jani mar emlekszik, hogy Soros Gyorgy ur miert fizette ot annakidejen?
karma1
A liftben is az nez korul eloszor nagyon szuros szemmel a tobbiek kozott, aki fingott, igy eltereli magarol a figyelmet,...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.