A Miniszterelnökségnek ki kell adnia, hogy Lázár János 2013 március 22-23-ai svájci, és 2013 július 26-27-ei olaszországi utazásai során milyen feladatot látott el, hol szállt meg és megtudhatjuk mennyi volt az utazási költség szállodánként és utanként.

Facebook oldalán a Transparency International azt írja: "Megkaptuk a Fővárosi Törvényszék által Lázár János angliai, olaszországi és svájci utazásaival kapcsolatos, írásba foglalt ítéletét. A bíróság „valónak fogadta el", hogy Lázár János utazásaira közfeladat ellátása céljából került sor, azok költségeit a Miniszterelnökség közpénzből fizette. A törvényszék azt is megállapította: közérdekű adatnak minősül, hogy az államtitkár és a delegáció mely szállodákban szállt meg." A Fővárosi Törvényszék ítélete itt olvasható el teljes egészében.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nonomura Rjutaro képviselő azért kér sírva bocsánatot egy sajtótájékoztatón, mert magáncélra használt fel 3 millió jen közpénzt: különböző utazásokra költötte, fürdőkbe járt belőle, mindezt számla nélkül.

www.youtube.com/watch?v=t3pZMA5275M#t=29
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sede
@mate03: erre kb. akkora az esély, mint az éticsiga sikeres átkelésére az M7-es autópályán - nyári csúcsforgalomban.
Figyelemmel a magyar "jogállamiságra"...
mariaberta
Milyen feladatot? Hát milyet is? Olvastuk nem? Zsuzsannával tanulmányozta a nemi élet örömeit!
human
@kkalman: Csak nagy a dilemma. Ha behazudnak valakit Zsuzsika helyett, de mégis lebuknak az nagyobb balhé lesz, mintha most vallana.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.