Nagy Bandó András régóta nem beszélt a magánéletéről, most azonban kivételt tett. A humorista Pécsett kezdett új életet 35 éves párjával, Ritával és hároméves kislányával, Gvendolinnal. Boldogságuk annak ellenére tökéletes, hogy 31 évnyi korkülönbség van köztük, Rita fiatalabb Nagy Bandó lányánál, Nagy Natáliánál is. Nagy Bandó és Rita közös gyermeke pedig több évvel fiatalabb a humorista unokájánál. Nagy Bandó András bevallotta, hogy házassága már régóta nem működött, bármennyire is próbálkoztak volt feleségével. Egyszerűen nem passzoltak össze. 44 évig éltek együtt!

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szandokan
@bencemacska: Sajnálom, de tényleg. Az a baj, hogy sokan azt gondolják, ha meg is halnak, úgyis biztosítják a gyerek jövőjét anyagilag, és akkor minden rendben van. Pedig a gyereknek apa kell leginkább, nem a vagyon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@JAJMÁR: 09:13 Az utolsó mondatod teljesen igaz! Minél jobban keresgél bárki is annál nehezebben talál.
Az életkorok inkább a gyermek vállalás miatt fontosabbak. Van aki már harmincasan besavanyodott vagy olyan a személyisége hogy inkább kerüli a másik nem. Bizony vannak jó fej idősebbek és nem az edzőteremben erősítik magukat hanem szellemileg ,
és biztos hogy fiatalon is hasonlóak voltak.
Azon mosolyogni szoktam amikor írják a nők hogy nincs egy normális férfi se. Nem tudom ki számít normálisnak? Én bírom a nem normálisokat is!:-))
Szóval egy fiatal is lehet unalmas, és idősebb is lehengerlő.:-))
Levendula
De hogyha a Nagybandó előző felesége találna egy 30 évvel fiatalabb pasit, akkor menne ám a röfögés, ugye? Pedig hogyha a humorista úrnak lehet a lányánál is fiatalabb nője, akkor a volt feleségnek is lehetne a lányánál fiatalabb pasija. :)
JAJMÁR
@varrólány: 09:33 Igazad van, személyfüggő, kinek ki felel meg.

Sokféle norma van, a fenti esetben az idős férfi sokkal fiatal nő választását elemeztük, és ilyen értelemben használtam a "normális" szót. Azaz a társadalmi elfogadottságnak leginkább megfelelő, ha nincs túl nagy korkülönbség, és arra utaltam, hogy ez általában így is van. Az extrém esetekben pedig sokszor a nő választja a férfit.
Az én normám szerint egyébként belefér egy-két extrém eset is.

Amúgy az ebben az értelemben vett "normális" populációban is sokféle férfi van, s hogy kinek ki a megfelelő, azt mindig az egyének döntik el, teljes mértékben egyetértek veled.
Yoda69
Azt hiszem ez teljeseggel maganugy. Ez hir szamomra semmit sem csorbit NagyBando megitelesen, akit kivalo humoristanak es embernek tartok.
Katalina62
@szandokan: Fogalmazzunk úgy, hogy nem csak vagyon!
tivoli
@Levendula: Gyerekek, ennek a fiatal feleség dolognak egyszerű a magyarázata.
Amikor elér a tehetős ember egy bizonyos kort, minden baja előjön, ápolásra szorul s egy ifjú feleség ifjúi vitalitással tud körülötte ugrálni,szolgálni feltéve, ha cserébe biztonságos anyagi hátteret remél. Ilyen esetekben kifejezetten a pénz és hírnév számít, mert hol láttok ti kis nyugdíjast fiatal nővel graszálni. Azoknak marad a régi öregecske.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok