Magyarországon a termelés a becslések szerint 20 százalékkal nőtt és 9,5 gigawattórát tett ki. Németországban már olyan kedvezőek a feltételek, hogy egy napelemes rendszer segítségével 1 kilowattórányi áramot már 12-15 eurócentért is elő lehet állítani. Új üzleti modellek is megjelentek, akár bérleti- vagy lízing konstrukcióban is hozzá lehet jutni a megújuló energiát termelő eszközökhöz

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
@miazavalami: Nem! Mert azt tudjuk hogy a politikus legjobb barátja a beton, mert azt nem lehet megszámolni, és egy atom erőmű építéséhez rengeteg beton kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@miazavalami: Igen, éppen arra gondoltam én is! Jobb lett volna a rizsa csökkentés helyett a szegényebbeket energia tudatosságra biztatták volna,csökkentve ezáltal az energia felhasználást, mert az azt az áramot nem kell megvenni így a pénzt lehet másra fordítani! Például a megmaradt pénzből elkezdhettek volna magyar országon napelemeket gyártani olcsóbban, a mély szegénységben élőknek uniós forrásból biztosítani elérhető áron! Csak ezt már régen el kellett volna kezdeni, nem a rizsa csökkentéssel hülyíteni az embereket!
miazavalami
@joopapa: Valamikor még a Gyurcsány idejében volt a három sávos fűtés támogatás. Akkor az kapott többet akinek kevesebb volt a jövedelme. Ez azokra is vonatkozott akik árammal fűtöttek. Ezt a rendszert akarták kiterjeszteni a többi rezsiköltségre is. Ja hogy itt a gazdagabbak nem kaptak.? Figyelembe vették a havi jövedelmet a gyerekek számát ...
Igaz én akkor nem kaptam egy fillért sem de sokkal igazságosabbnak tartom mert a gyerekesek, kis keresetűek kisnyugdíjasok mind benne voltak.
Volt olyan terv is hogy aki szigeteli a lakását, ablakokat cserél , felújít...azoknak az állam egy bizonyos részt átvállal ha a tulaj a lakás felújításával energiát spórol meg. De aztán jött a választás. A háromsávos fűtéstámogatásnak lőttek a felújítás támogatásnak is. Csak azt nem értem hogy azok akik akkor sokkal kevesebb rezsit fizettek , mert rászorulók voltak mint most a rezsicsökkentés után mi a francnak szavaztak a fideszre?
joopapa
@miazavalami: Azért szavaztak mert az emberek feledékenyek csak arra emlékeznek ami nemrégiben volt, és most 1-2 ezerrel kevesebb a rezsi szegényeknek! És az a régi rendszer tényleg igazságosabb volt, én se kaptam semmilyen támogatást! És azt is elfelejtik a szegényebbek, hogy a közmunkáért is többet kaptak, és a segély is több volt!
miazavalami
@joopapa: Igazad van. Mart akkor a közmunkás rendes minimál bért kapott nem közmunkás minimál bért. Ha jól emlékszem akkor a minimál bér nettóban 67 ezer volt ehhez a gyerekesek 1 gyerek után 10 ezer forint adókedvezményt , kettő után azt hiszem 18 ezret. Ugyan úgy mint a közalkalmazottak. Ma a közmunkások kapnak nettó 53 , azt nem tudom az adókedvezény mennyi, de biztos nincs annyi mint volt, ha a bruttó kevesebb.
Sok hülye van ebben az országban aki maga ellen szavazott.
joopapa
@miazavalami: Adókedvezmény szerintem nincs, mert nem füzetnek adót! De ha tévednék akkor bocsi!
miazavalami
@joopapa: Nem tudom, de adót mindenki fizet csak a nyugdíjasok nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.