A magyar politikai élet tartalmi részéről lényegében öt ember dönt – írja a Hetek című hetilap, amely átrágta magát a miniszteri és államtitkári kar, valamint az országgyűlési képviselők életrajzain, és váratlan következtetésekre jutott. Nem mellesleg meglepő véleményeket hallott.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Van egy országgyűlésünk, amely arra hivatott, hogy az országot irányítsa, nem pedig arra, hogy ennek az öt agyamentnek az ötleteit megszavazza.
világlátó
No erről van szó. A vidéki " tör " felfelé? Hát persze, mert kell a vidéki ember szava már a sok tobzódó fővárosi mellé, hogy kikerekedjék az igazság. Amúgy a mai vezetés elhatározottsága, ereje, a mai magyar politikusi életpálya modell már jó ideje teljességgel nélkülözi a " haza szolgálatát ". Az eskü emelkedett pillanatai hamar elmúlnak és kezdetét veszi egy sajátos életút a politikai arénában. Előbb minisztériumi osztály, majd főosztályvezető, aztán kormány megbízott, esetleg miniszteri biztos, megyei közgyűlés elnöke, aztán államtitkárhelyettes, majd államtitkár, kis pihenő Brüsszelben, majd államtitkár, esetleg miniszter. Egy a fontos, hogy a tanulmányok során valamiben valóban nevet szerezzen és a totális lojalitás. Az erő, a tudás, a szorgalom mind egy körön belül zajlik, az ország pedig várhat.Hogy is mondta egy vidéki új országgyűlési képviselő? Már hetek óta csak hatalompolitikai kérdésekről szól az országgyűlés. A nemzet, majd a nyári szünet után, valamikor szeptemberben következik. Itt is felvetem a nemzetvesztés eddigi eseményeit. Az oktatás, az egészségügy, a tövényalkotás súlyos tévedéseit, a lényeglátó képesség fejlesztése helyett az ad hoc intézkedéseket és azok tüzön - vizen keresztülverését.Mindezt öt ember? Nem ! Ezt a hazai értelmiség, a vidék, a civil társadalom, az ország minden lakója , így vagy úgy tudtával és beleegyezésével tesszük.
Nézzük csak vissza a parlamenti kitüntetés átadó ünnepségeket.A választások előtti kampány gyűléseket. Lelkes emberek, csoillogó tekintetek, hálás meghajlás , - a tiéd vagyok - szembenézések.Jól fizetett vezető közigazgatási kar, kevésbé jól fizetett rendészeti kar, benne a rendőrség, a NAV. ügyészség, még kevésbé fizetett egészségügy, bár a miniszterelnök úr zseniális felismerése a háziorvosi kar helyzetbe hozásáról egycsapásra rendbe hozza a kórházakat, végül a lakosság a nyomoruságos jövedelmével, devizahitel problémáival, élhetetlenségével, amivel úgy sem lehet mit kezdeni. ŐK öten? Szépen vagyunk.
bencemacska
Egy azaz öt. Bár kövér néha belevauzik.
evacica
@kkalman: Csak az nem ez a z országgyűlés!Ez országgyűlés Orbán talpnyalói és szavazó gépei, akik eladták a léküket és az országot a saját jólétükért! Ettől országgyűléstől ne várj semmi tisztességes dolgot, ezek csak a saját hasznukat nézik, s tesznek az országra és a népre!
evacica
Szegény Magyarország ! Jól néz ki ezekkel a díszes vezetőkkel , na de minden országnak olyan vezetői vannak, amilyet érdemelnek! nekünk ilyen jár, mert ennyi eszünk van, hogy ilyen társaságot választottunk!
human
Szerintem erről a listáról hiányoznak még nevek és van rajta pár súlytalan név is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.