Csak gratulálni lehet a német megszállási szobor ilyen talpra állításához a kormánynak, de elsősorban a nemzet pocakos focihuszárának. Minden benne van, ami őt, és a Fidesz politikáját jellemzi. Sunyi, alattomos, erőszakos, hazug, gátlá...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BANDITA1
@Omambijik: Nagyon elme roggyant vagy, és a történelem sem az erősséged. Nem baj, az x-et be lehet húzni ennyi ésszel is. BANDITA.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libelle
@Omambijik: Igen nyuszi én vagyok a királylány de sajnos te nem vagy az a BÈKA, teged nem lehet még az életbe "belöni" sem! 2/3, emútnyócév jaja matematika törvényét is ujra irta apád, nem csak a ludasmatyialaptörvényt!
tivoli
@Senara: ma, 10:20
Ahányszor lesz rendszerváltozás, annyiszor lesz szemléletváltás, mindig a politikai hangulaton múlik , hogy ki az áldozat, ki nem. Kinek kell emlékművet építeni és melyikét lerombolni. Egy biztos, hogy ilyesmiben csak az tud objektívet mondani aki maga is megélte a vitatott eseményeket. Egy kívülállónak még az sem egyértelmű.
Ezért nem kellene emlékállítás ürügyén provokációkat szervezni, mert az igaz, hogy minden embernek a saját vesztessége a legfájóbb, de ahhoz, hogy ezt mások is belássák, neki magának is belátóbbnak kellene lennie.
Nem elférne ott az a szoborförmedvény a többi mellett?
nemkati
@tivoli: Nem. A szoborförmedvények helye a szoborparkban van, nem a város közepén.
ancika
@Omambijik: Oké, akkor mitől szenvedtek a te szüleid, nagyszüleid?
Desischado
@dr. prédikátor: Csak azt mondhatom: MINDENBEN IGAZAD VAN! AMÍG NEM ÁLLUNK KI HAZUGOVICS ELLEN, ADDIG ITT NEM LESZ VÁLTOZÁS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.