Csak gratulálni lehet a német megszállási szobor ilyen talpra állításához a kormánynak, de elsősorban a nemzet pocakos focihuszárának. Minden benne van, ami őt, és a Fidesz politikáját jellemzi. Sunyi, alattomos, erőszakos, hazug, gátlá...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BANDITA1
@Omambijik: Nagyon elme roggyant vagy, és a történelem sem az erősséged. Nem baj, az x-et be lehet húzni ennyi ésszel is. BANDITA.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
Én a szobrászt nem értem - ez a hírnév nem az amiről egy művész álmodik
Omambijik
@Nil: Semmi gond a szobrásszal. Hogy pár ezer elvakult, jól behatárolható körből jött-küldött hőzöngő barom, a saját körükből származó "történészek" hazug, elferdített meséit sunyi módon és minden felhatalmazás, alap nélkül mércének, tézisnek nyilvánítva az alkotását hisztérikusan ócsárolja, nem jelent semmit.
Omambijik
Az a szomorú, felháborító és gyűlöletes tény, hogy Magyarországon ma nem lehet a saját belátásunk szerint az áldozatainknak emléket állítani. Hogy pár ezer elvakult, jól behatárolható körből jött-küldött , mocsadék, hőzöngő barom, a saját körükből származó "történészek" hazug, elferdített meséit sunyi módon és minden felhatalmazás, alap nélkül mércének, tézisnek nyilvánítva az alkotását hisztérikusan ócsárolhatja, valóban Orbán gyávaságát mutatja.

Megint disznólábat tesz a vascipőkbe a Mikulás.
nemkati
Az, hogy az ötletet lopta, az nem is zavarja a szobrászt (hajdúdorogi emlékmű). Lényeg, hogy büszke erre a giccsre.
dr. prédikátor
Nem kell azon rugózni hogy a csuti zsirdisznó felállitatta a sszobornak nevezett förmedvényt!!!Nagyon is tisztába volt vele hogy mit tesz!!Ne ő volt a gyáva hanem mi, hogy hagytuk hogy ez megtörténjen.!A ZSIRDISZNÓ JÓL TUDJA, TUDTA HOGY mi VAGYUNK A GYÁVÁK!!! Mert nem merünk ellene összefogni és elzavarni!! nem háromszáz embernek kellett volna megjelenni a Szabadság téren hanem három milliónak! Akkor talán elgondolkodna azon hogy mi fog következni.De mindaddig amig gyáván eltürjük hogy a csuti zsirdisznó és népnyúzó bandája kénye kedve szerint uralkodik fölöttünk addig bármit meg mernek tenni büntetlenül!!!És ez mindaddig így lesz amig GYÁVÁN MEGHUNYÁSZKODUNK a diktátor előtt!!!
Omambijik
@dr. prédikátor: Három millió??? :-)))
Annyian mi leszünk, ha még sokáig kavarogtok...!
Senara
Miért volt fontos a felháborodások ellenére megépíteni . Hatalom arroganciája , csak azért is , majd én megmutatom ? Valami üzenete kell hogy legyen . Burkolt zsidózás , mikor nagyon sok zsidó van a soraikba ? Nekem a marhavágóhíddal szemben épített lapátkerekes hajó félig elsüllyedt nemzeti színházra emlékeztet a történet , nem ott , nem azt , majd én megmondom hol és és milyet .
Omambijik
Azért volt fontos felállítani, mert kötelességünk és JOGUNK emlékezni szüleink, nagyszüleink szenvedésére, a zsidók engedélye és egyetértése nélkül is.
Sőt! A kegyeletsértő, primitív, vandalizmusuk miatt MÉGINKÁBB!!!
BANDITA1
@Omambijik: Nagyon elme roggyant vagy, és a történelem sem az erősséged. Nem baj, az x-et be lehet húzni ennyi ésszel is. BANDITA.
Omambijik
Hát éppen... Egy bizonyos szinten lehet ezt is ellenérvnek tartani. :-)
Nil
@Omambijik: de van
-nem volt saját ötlete
- talán ha csak Gábriel szobra állna ott akkor elfogadhatóbb lenne a dolog
-de miért nem Mária- Magyarország védelmezője?
-ez a szobor a diktatúráknak állít emléket, és nyugodtan lehetne Gabriel helyett Hitler, Sztálin, Horthy, Kim Dzsong Un vagy bárki akivel ov mostanában nagyon barátkozik (ezt még nem merte megtenni-de ami késik nem múlik - vajon a reformátusok milyen jutalmat kapnak a horthy emlékhelyek létrehozásáért?)
Omambijik
Semmi talán!!!
Emlékezni úgy szokás, ahogy a SAJÁT érzelmink késztetnek rá, nem pedig külső jóváhagyás szerint.
Horthy Miklós és kormányzói működése külön téma. Gyalázat, a róla szóló haszonvezérelt, hazug történetírás!!!
Nélküle ma Magyarországon nem élne egyetlen zsidó, egyetlen cigány sem!
human
@Omambijik: "Nélküle ma Magyarországon nem élne egyetlen zsidó, egyetlen cigány sem! "
Hát nagy bátorság kellett ezt így leírni, mert ész nem kellett hozzá az biztos.
Ez kb olyan, mintha Orbánt a szegények és elesettek védelmezőjének tekintené valaki.
tivoli
@Senara: ma, 07:51
Van üzenete. Minden nációnak joga van a saját emlékeihez, nem csak azoknak akik kikövetelik maguknak.
ancika
@Omambijik: Mitől szenvedtek a te nagyszüleid, szüleid? Konkrétan.
dr. prédikátor
@Omambijik: Megjöttél ?? kis náci!!! eddig hol voltál?? Cumiztál a vezérednél???Bist du eine lustknabe???
nemkati
@ancika: Leírta. Attól szenvedtek a szülei, és attól szenved még ő is, hogy lázálmukban azt képzelik, Horthy akadályozta meg a zsidók és a cigányok kiirtását, és ez számára tragédia. Hát aki ettől szenved, az szenvedjen csak jó sokat.

Horthy pedig amennyire megakadályozta, annyira rá is segített. Bár az arányokat én nem igazán tudom megítélni.
Omambijik
@nemkati: Ilyet nem írtam. Aljas és sunyin hazudsz. Gondolom érdekből. :-)

Én is kívánok neked és családodnak rengeteg és hosszú-hosszú gyötrelmes szenvedést!
nemkati
@Omambijik: Ja, bocsi. Tehát örömmel tudatod, hogy Horthy nélkül "ma Magyarországon nem élne egyetlen zsidó, egyetlen cigány sem!" Oké, csak ezt nagyon rosszul tudod. Inkább mondhatnánk, hogy Horthy nélkül kevesebb zsidót és cigányt irtottak volna ki.
Omambijik
Megjegyzem dr. prédikátor ordenáré beszólásait meg sem közelítő megjegyzéseimért a moderátorok ebből a mocskos libsi pocsolyából, ahová csak disznóostorozásra szoktam benézegetni, nagy örömömre már többször kitiltottak. :-)))
Omambijik
@nemkati: Nem mondhatjuk. TI, mondhatjátok. Még! Addig, amíg valódi nemzeti kormánya nem lesz az országnak. Utána kussolni fogtok, ahogy most nekünk kell!
libelle
@Omambijik: Honnét, behozzátok a ruszkikat és Fake emöke kovács jobbosnácit és bandáját. Na de emöke kovácsnak nagyon nem jol áll a ugy mint viktoré. Igaz az már behizott és az agya is !!
libelle
@Omambijik: Attól tartok Grazban kinyitották a kaput !!! De már´téged is keresnek az àpolók!!!
libelle
@Nil: Irtam egy másik blogban, tegnap elösször a német és nyugati hirekben ugy emlitették Mo.-ág kormányát, hogy a Magyar jobbradikális nacionalista kormány, vagyis náci kormány !!! Micsoda hirnévre tett ez az ország már szert.
libelle
@Omambijik: Te tényleg nem vagy normális. Tömören!!! Ilyet állitani, hogy horthy nélkül sem zsido hittü, sem cigány nem élne itt. ZVARODOTT AZ ELMÈD ; DE NAGYON!!!
Senara
tivoli
@Senara: ma, 07:51
Van üzenete. Minden nációnak joga van a saját emlékeihez, nem csak azoknak akik kikövetelik maguknak... természetesen ez szép gondolat ... de tényleg elhiszed ezért épült ? Engem nem zavar az emlékmű , átírhatják történelmet ezerszer , attól ami történt az megtörtént .
libelle
@dr. prédikátor: aber sicher!! und was für eine!!!
Omambijik
@libelle: ..."nyugati hírekben"...
Nna ja! A nyugati liberális szennymédiában. Ott igen.
Omambijik
@libelle: Hát igen... A görénynek büdös a rózsaillat. :-)
libelle
@Omambijik: Azt gondolom amire az igazi náci kormány itt megalakulna addigra, ha nagytöbbség meg nem akadályozza, Magyarországot a szomszédországok letörlik a térképröl. Csupán erre várnak. Mert ugye már mindenkivel összevesztünk. Söt a szomszédokon tul is!!!
libelle
@Omambijik: ès te vagy a rózsa???!!! Pfui, nagyon dögszagú az illatod
dr. prédikátor
@Omambijik: Miért nem húzol el??? Várnak az ápolók!!!
Jankó123
@libelle: Nem a rózsa! Inkább a másik!
Jankó123
@Omambijik: Már megint itt osztod azt ami neked nincs!
UZSGYI vissza oda ahonnan legelőször kijöttél!
Anyiba csibészkedni!
Omambijik
Milyen nagy többségről beszél. Nem tudható, hogy ivott, vagy szívott. Hogy hol volt a választások idején? (Kéthatmad)

Nevezhetitek ami nemzeti nácinak, fasisztának. Teljesen érdektelen. Horthyt is fasisztázzátok. Nem számít.

A szomszéd országok nem csinálnak semmi különöset. De hadd álmodjon a királylány!
nemkati
@Omambijik: Mi van itt, ami nemzeti? Egy ócska, giccses, eredeti tartalma nélküli, nemzetinek nevezett sziruppal leöntött katyvasz van itt, nem nemzeti. Emögé a kisajátított, kiüresített, elcsépelt szó mögé van bújtatva minden hazugság, és minden diktatórikus tett. A kedvenc szélsőséges pártod sem különb a Fidesznél, de nemhogy ők nem fognak soha ebben az országban hatalomra kerülni, ez a mostani kormány is örökre el fog innen tűnni beteg vezérével együtt.
libelle
@dr. prédikátor: hahaha , genau de tényleg nagyon buta böse náci
libelle
@libelle: javitás: elmaradt, hogy fake emöke SZEME nem jól áll
human
@nemkati: Még emlékszem mikor a nemzet, a nemzeti szó értékkel bírt, jó érzést váltott ki belőlem. Ma már azt jelenti, hogy nektek kuss, hagyjatok lopni.
libelle
@Omambijik: Igen nyuszi én vagyok a királylány de sajnos te nem vagy az a BÈKA, teged nem lehet még az életbe "belöni" sem! 2/3, emútnyócév jaja matematika törvényét is ujra irta apád, nem csak a ludasmatyialaptörvényt!
tivoli
@Senara: ma, 10:20
Ahányszor lesz rendszerváltozás, annyiszor lesz szemléletváltás, mindig a politikai hangulaton múlik , hogy ki az áldozat, ki nem. Kinek kell emlékművet építeni és melyikét lerombolni. Egy biztos, hogy ilyesmiben csak az tud objektívet mondani aki maga is megélte a vitatott eseményeket. Egy kívülállónak még az sem egyértelmű.
Ezért nem kellene emlékállítás ürügyén provokációkat szervezni, mert az igaz, hogy minden embernek a saját vesztessége a legfájóbb, de ahhoz, hogy ezt mások is belássák, neki magának is belátóbbnak kellene lennie.
Nem elférne ott az a szoborförmedvény a többi mellett?
nemkati
@tivoli: Nem. A szoborförmedvények helye a szoborparkban van, nem a város közepén.
ancika
@Omambijik: Oké, akkor mitől szenvedtek a te szüleid, nagyszüleid?
Desischado
@dr. prédikátor: Csak azt mondhatom: MINDENBEN IGAZAD VAN! AMÍG NEM ÁLLUNK KI HAZUGOVICS ELLEN, ADDIG ITT NEM LESZ VÁLTOZÁS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.