A német megszállás áldozatainak emlékműve arra hivatott, hogy kifejezze azt a fájdalmat és megpróbáltatást, amelyet szabadsága elvesztése miatt a magyar nemzet érzett és elszenvedett - írta Orbán Viktor miniszterelnök az MTI-hez hétfőn eljuttatott nyilatkozatában a budapesti Szabadság téri emlékműről.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Hamis szavak egy hazug vezetőtől. Még ő beszél függetlenségről? Most adta el magát, pardon! az országot 40 évre!
Vasárnapiiskolás
Ahogy a pofáját nézem,megölné a fél világot..
mekkelek
"nem tartanak avatóünnepséget, amit azzal indokolt, hogy a kormány tiszteletben tartja az elmúlt néhány hét társadalmi vitáit"

Hogy ezek mindent meg tudnak magyarázni, ahogy mindennek az ellenkezõjét is. Nem inkább a tojászáportó tartanak? Mert választások elõtt a félkész dolgokat is felavatták, de most ezt a fantasztikus emlékmûvet, ami amivel "az alkotmányos rendnek, az egykori áldozatoknak és ma élő magyaroknak tartozunk" azt persze nem. Gátlástalan, gusztustalan, pökhendi, jellemtelen, gyáva... de nem folyatom tovább.
lajospapa
Mi vaaaan? Föl se lesz szentelve? Hát akkor le lehet szarni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.