A Fidesz helyesnek tartja, ha az állam inkább önmagán és nem az embereken spórol - reagált a kormánypárt Budai Bernadett MSZP szóvivő szavaira keddi közleményében.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ezek még meddig fognak Gyurcsány-Bajnaizni? Az embereken nem tudnak spórolni mert az alsó réteg akiket eddig sanyargattak azoktól már nincs mit elvenni! A felső réteget meg nem akarják sanyargatni mert ebbe ők is és a haverok is beletartoznak! De ebbe a spórolás nevű hazugság is fájni fog valakiknek!
Nil
A kormány nem spórol hanem tömi a zsebét.
Az önkormányzatoknál egyre kevesebb ember végez egyre több munkát - növekszik a közmunkások száma is - ez nem spórolás, ez rabszolgatartás, a nép, a magyarság elpusztítása - kiírtása
Grafix69
Rossz van a vessző a címben , egy szóval odébb kellett volna tenni akkor nyelvtanilag is helyes lenne. Erre komolyan oda kéne figyelni, helyesen :Fidesz: Az állam magán nem,az embereken spórol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.