Az Orbán-kabinet történetében először a kormány nem ad a sportnak, hanem elvesz az ágazattól: a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által a múlt héten bejelentett 110 milliárd forintos költségvetési zárolás részeként az esztendő második fél évében összességében 2,7 milliárd forintos támogatáshoz nem jut hozzá tizenhat kiemelt sportág szövetsége. Az ATV Híradója által megkérdezett szövetségek szerint, fejlesztéseket és már elindított programokat kell leállítaniuk. Ráadásul attól tartanak, hogy a zárolásból végül elvonás lesz. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Véletlen egyezés?! Pintér úr be nem vallott vagyonával megegyezik ez az összeg, biztosan tévedésből az ő számlaszámát adták meg a sport...helyett. Csak így lehetett, azért nem tudott a Pintér úr se róla!-)))))
miazavalami
Gondolom a foci nincs benne... de a vízes sportok amiben teljesítenek fiaink lányaink az igen.:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.