A demokratikus ellenzék tegyen a francia forradalmat megelőző labdaházi eskühöz hasonló fogadalmat és ne vegyen részt az Orbán-féle kétharmados parlament munkájában - szólít fel a SZEMA a tusnádfürdői beszéd után három nappal. Ja, és bojkottálják a pártok az önkormányzati választást is - kérik a parlamenten kívülről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Egyetértek. Így is mindegy, hogy ott vannak-e a parlamentben, nem zavarnak vizet.

Persze ezt jobb lett volna a megalakuláskor megtenni, azzal az érvvel, hogy csalással történt a töredék szavazatok számítása. Nem beszélve a levélszavazatok keletkezésének körülményeiről!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Egyetértek. Így is mindegy, hogy ott vannak-e a parlamentben, nem zavarnak vizet.

Persze ezt jobb lett volna a megalakuláskor megtenni, azzal az érvvel, hogy csalással történt a töredék szavazatok számítása. Nem beszélve a levélszavazatok keletkezésének körülményeiről!
m.macskosz
Lehet, hogy nagyon hülye vagyok, de az miért is jó, ha nem indul senki az önkormányzati választáson? Mert akkor maradhat Tarlós + 20 fideszes polgármester megmérettetés nélkül,
az emberek vélemény-nyilvánítása nélkül a posztján? Nem értem, nem értem! :(
"Ja, és bojkottálják a pártok az önkormányzati választást is"
Jankó123
@bencemacska: Egyetértek!
"Eső után köpönyeg"
leszúrt rittberger
Annál fontosabb a baloldali pártok fizetése, hogy ilyet megcsináljanak...

A legnagyobb ostobaság nem Orbán körül van még mindig, hanem ott, akik ettől a baloldaltól várják a megváltást. Meg hogy majd ezek bojkottálni fogják a választás, csak hogy nekünk, embereknek jobb legyen :D

Dögevő farkas eszi a lábad, és egy másik farkasnak könyörögsz, hogy légyszi zavard el amazt. Kábé így lehet értelmezni a mostani helyzetet, ezt a balra ácsingózós mámort...
Hellcat
Nagyon késő van már ilyesmihez...meg amúgy se ér semmit...ott a kétharmad, azt csinálnak amit akarnak.
bencemacska
@m.macskosz: Igazad van, én elfelejtettem hozzátenni, hogy a választások bojkottálása nem olyan egyszerű, ott nem tiszta nálam a döntés. A mérleg mindkét serpenyőjében egyformán vannak igenek és nemek!!!
JAJMÁR
@m.macskosz: 10:41 Ezt kell pedig tenni, pontosabban: ezt lehet tenni! Megmérettetés nélkül illegitim a megválasztott, tehát érvénytelen a választás. Az országgyűlési választást is bojkottálni kellett volna, mert így elfogadták azt, de most ez beszéd, visszahozta ezt a lehetőséget.
bencemacska
@leszúrt rittberger: A megélhetési politikusok tekintetében igazad van!

Az, hogy baloldal, vagy jobb oldal, nem mond semmit. Más kellene!!! (No, nem Schiffer!!!)
bencemacska
@Hellcat: A bojkott egy formája a ki- bevonulgatás is. Ha mást nem, felfordulást okoz! Valamit jelent!
Az, hogy havonta kapsz 3 perc felszólalási lehetőséget, csak látszat, csak elveszi az ellenállás élét. Lehet azt hazudni rá, hogy teljes jogú vagy!
m.macskosz
@JAJMÁR: Köszi, így már értem, na vajon lesz-e összefogás az ellenzék részéről?
Bár amilyen fineszesek a fideszesek, öt perccel a szavazás előtt hoznak egy törvényt,
hogy akkor is legitím a választás, ha csak egy jelölt indul.
JAJMÁR
@m.macskosz: 11:24 Arra mindenképpen jó lenne, hogy tettekben is kifejezzék, ők nem ezt akarják, és az ő választóik sem. Ha nem teszik meg, csak a letargia mélyül, már én is úgy vagyok vele, hogy akkor már tényleg minden mindegy. Meg vagyunk mi áldva még az ellenzékkel is:(((
bencemacska
@m.macskosz: " akkor is legitím a választás, ha csak egy jelölt indul."

Szvsz. ez ma is így van!
Cicamama55
@Hellcat: Egyetértek! A tavaszi választást kellett volna bojkottálni, arról pedig már jócskán lekéstünk!
m.macskosz
@bencemacska: Tényleg. Akkor mi értelme Ungár Klára ötletének?
Most megint elbizonytalanítottatok! :)
bencemacska
@m.macskosz: A szavazás bojkottálása nálam is döntetlenre áll, de a parlamenti ki-bevonulgatásos, hátat fordítós, stb. cselekedetek, obstrukció szerintem hatásos lehet.
m.macskosz
@bencemacska: Miért? A 2/3 bármit megszavazhat. Ha az ellenzék mától egy percet sem töltene az ország házában, akkor is minden törvényt elfogadhatnának, legális lenne. Na, persze ezt nem fogják megtenni, mert most már nem kapnának lóvét, nem úgy, mint anno, amikor Viktorék bojkottálták a részvételt.
Cicamama55
Én bízok abban, hogy a Fideszesek között vannak olyan értelmes, a hazáért gondolkodó és tenni akaró emberek, akik megállítják békés úton a miniszterelnök urat...
kukac50
Nem csak a baloldalnak kellene bojkottálni a szavazást és a parlamenti döntéseket,hanem a közmunkából munkanélküli segélyből,vagy akik más semmilyen ellátást nem kapnak a megélhetéshez, országos tüntetést kellene végrehajtani kitartóan napokig sok embernek.
nem megengedhető a Magyar köztársaság helyett,az elnyomó diktatúra.
Desischado
@kukac50: Én is ezen a véleményen vagyok. azért a bojkott ötlete annyiban jó, hogy akkor nem takarózhatnának az illegális választással. De ha így folytatódik, meg fog valósulni, amit mondtál. Mert ha egyre többen lesznek nincstelenek, és ha nem lesz már mit veszteniük, na, akkor lesz itt haddelhadd, de akkor már késő lesz. hazugovicsék már annyira elbízták magukat, hogy a vesztüket is ez fogja okozni!
szalaiveronika
Azért kellene most a bojkott eszközével élni, hogy a későbbi vérontás megakadályozható legyen.
Ha végiggondoljuk, ugyanúgy nincs semmi esélye a fideszen kívülieknek, mint a korábbi két választáskor volt. Csak ez a tavasszal még nem volt ilyen tisztán látható. Akkor meg minek asszisztáljon az ellenzék ahhoz, hogy orbán hatalmának legitimitását erősítse?
Cicamama55
@szalaiveronika: Ezzel vitatkoznék, mert ez már tavasszal is érzékelhető volt, amikor a választási törvényeket átalakították a Fidesz szájíze szerint! Itt ezeken az oldalakon többen meg is említettük akkor a bojkott időszerűségét! Csak tavasszal sem volt az ellenzék részéről olyan markáns erő-azóta sincs!-aki elindította, összefoghatta volna az ügyet! Ezért írtam én azt, talán a Fideszből kerülhetnek ki olyan gondolkodású emberek, akik megelégelték Orbán Viktor hazugságokon alapuló, immár lassan hazája, itthoni népe ellen irányuló politikáját!
mate03
@bencemacska: Teljes mértékben egyet értek!A Fidesz annak örülne ha egyáltalán nem lenne ellenzék!
dragonfly
: @szalaiveronika: nem lesz it semmiféle vérontás.A magyar rabszolgának termett...
Harkov
EZ AZ!!!
Bojkottálja az ellenzék az országot!!! Húzzon innen a fészkes francba! Takarodjon az úúúnijjjóóóóóóba!!!
Harkov
"A magyar rabszolgának termett... "
Hol is, kitől is hallottam már ilyesmit...???

„A magyar genetikusan alattvaló. Boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni."

Ílyenformán gondolnak, írnak rólunk azok, akik a hazánkban, köztünk éltek, nint búza közt a konkoly, az idegenszívűek, a máshazájúak.
A kertészimrék, kertészákosok, schiffandrások, fischerádámok varnusxavérok, konrádgyörgyök, paullendvaik, oroszgyörgyök... Sunyin aljasul, gyáván, magyar véleménykén okádják önző érdektől motivált, hazug mocskos mondanivalójukat a külföld elé.

Itthoni kórusuk pedig minden fórumon, zümmög alájuk. "Anagyar rabszolgának termett" Mondja egy közéjük való.
Bocskai, Thököly, Rákóczi, 1848, 1956, 2006...
Megyannyi "rabszolgafelkelés"...

Nem lesz vérontás, mert nincs miért!
Ezt a kormányt - hibáival együtt - elismeri, elfogadja a nemzet, a huhogók kórusa, a bérnyilatkozó éhenkórász TGM droggőzös látomása, a közélet pöcegödrébe vetett, seholnincs Ungár szánalmas szereplési próbálkozása pedig nem befolyásol semmit.
szalaiveronika
@dragonfly: Ezzel nem értek egyet. Nem vagyunk mi sem alávalóbbak, sem különbek más nemzeteknél. De a "helyzetnek" meg kell érnie. A józan ember kerüli az erőszakot mindaddig, amíg egyéb eszközök is vannak a hatalmon lévők jobb belátásra bírására.
szalaiveronika
@Harkov: Arra is méltatlan vagy, hogy több mondatot szánjak rád. Húzzál a turulszaros "magadfajtájúak" közé.
Harkov
@szalaiveronika: De szántál: :-)))))
Harkov
@szalaiveronika: Húzni, meg húzz innen te! Érted ugye? ;-)
mate03
@Harkov: Őszintén sajnállak!Te egy nagyon beteg ember vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.