Kedves MTI, küldd be a papádat holnap, beszélnem kell vele. De neked is elmondom, miről lesz szó, itt van ez a te dolgozatod angolból. Na, erről. Fordításról volt szó, szövegértésről, nem elég, hogy te elbaltáztad, de még a Válasz.hu is rólad puskázott, igaz, megjelölte, hogy te vagy a forrás. Mármost te korábban első eminens voltál angolból is, megbízható, kiváló tanuló, rád lehetett bízni a többiek felkészítését, de mostanra mintha elfelejtettél volna mindent, amit eddig tudtál. Hát kikkel barátkozol te mostanában? Vagy gondok vannak otthon? Egyelőre ülj le, elégtelen, de nem úszod meg ennyivel, beszélni fogunk a szüleiddel is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az MTI fizetős iskolába jár, ahol a tehetséget és a szorgalmat "apuci" pénze kiváltja.
Addig jó amíg vannak értelmes és szorgalmas diákok és pótolják a fordítási hiányosságokat, mivel az uniós országok között Magyarországon van a legkevesebb angolul beszélő ember, Románia és Bulgária is beelőzött.
zsizsike
@coni: Persze, hogy magyarországon van a legkevesebb angolul beszélő ember, mert aki tud, az már el ment angol nyelvterületre dolgozni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.