A városvezető egészen visszataszító akcióval hallatott újra magáról. Nyilvánosan „kivégzett” egy Benjamin Netanjahu-, és egy Simon Peresz arcú bábút.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha mindezt talpig burnuszban, vagy asztalkendovel a fejen fenykepezte volna, akkor ra lehetne fogni, hogy muzulman...De mi a francnak vesz fel MAGYAR nepviseletu, sujtasos zeket, porgekalapot (hol az arvalanyhaj, agybeteg?), es mind emelle (illetve moge) minek allt oda a gardista talpig feketeben?

Ez a pasi ugy, ahogy van, elmekortani eset, mehetne a gazdajaval egyutt a megfelelo zart intezmenybe... Akar itthon, akar Grazban...

Szegyen rajtunk megint, nem tud a magyar kulfoldon beszelni a magyarsagarol, hiszen hulyenek nezik... (Ha ilyen a vezir, milyen lehet a nep?- Gondolhatjak rolunk...Sajna..:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.