Hiába igyekeznek tartani magukat a baloldali ellenzéki pártok ahhoz, hogy a hétfőn született választási együttműködésük részleteit szerdán jelentik majd csak be, mégis kiszivárgott a legérdekesebb részlet. Állítólag Falus Ferenc volt országos tiszti főorvost indíthatják Tarlós István ellen főpolgármester-jelöltként.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@m.macskosz: Én elolvastam, ezért reagáltam így.
Törölt felhasználó
Ki a f@szom az a Falus Ferenc. Most komolyan ez lesz majd az a "közismert" személy, aki 18-90 éves kor között ismert és még a 8. kerületi Marika néni is tudja, hogy ki ő.

Szerintem a mszp megélhetési politika lett. Nem is akarnak félni, elég volt már nekik a hatalommal járó stressz, viszont ezzel a kevesebbel meg elvannak csendben, amit most visznek haza. Én viszont nem akarok ilyen ellenzéket pénzelni az adómon.

Tényleg egy 6 éves gyereknek több marketing érzéke van. Már a választások idején is éreztem, hogy ezernyi ötletes plakátot lehetett volna csinálni. Annyi feladott labda volt...
Tényleg kb elég lett volna egy plakát, amin az összes gaztetje a fidesznek "could tag" listában kint lett volna(trafik, nyugdij, stadion, baltás, alkotmány, stb...)

Hozzanak el töketlen qurva anyjukba és adják át helyet azoknak, akik nem "csak" megélni akarnak ebből...
bencemacska
@ziziplanet: Mi bajod Falus Ferenccel? Ha igaz lenne, amit itt leírtak, gondolod nem vezetgették volna már pórázon. Még nem mertek hozzányúlni!
Szerintem kultúr emberként viselkedett az ÁNTSZ élén is (pl. a madárinfluenza idején), meg azóta is! Mikor az utódjáról kérdezték, azt mondta, hogy ő nagyon jól ismeri, jó szakember, de nem tehet mást, csak amit megparancsolnak neki!
Törölt felhasználó
@bencemacska: Nem jött le neked szerintem, hogy nem azzal van a bajom, hogy amúgy értelmes ember-e. Hanem azzal, hogy béna az mszp és fel kéne venniük pár kommunikáció szakos hallgatót legalább gyakornoki programra...:)
bencemacska
@ziziplanet: Viszont van nekik egy Horváth Csabájuk, aki megismétli Mesterházy orbitális hibáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.