Heteken belül munkába állhat Bándy Kata gyilkosa, P. László, miután nemrégiben kijárta az általános iskolát a Csillagbörtönben – írja a Blikk.

A lap szerint erre több lehetősége is van, hiszen a börtönben az egészségi állapotát, büntetési fokozatát és képességeit is figyelembe veszik. Lehet akár karbantartó, dolgozhat a mosodában is, esetleg varrhat is. A lap megjegyzi, hogy az elítéltek 80-90 százaléka csinál valamit odabent.

P. László nagy valószínűséggel mintegy harmincezer forintot fog keresni, ebből vonják majd a rabtartást, a bűnügyi költséget, valamint a tartásdíjat. Kisfiát ugyanis nem meglepő módon anyjának ítélte a bíróság.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Érdekes, hogy csak ilyen sertepertélő könnyű munkákat találnak. A kondi terem helyett mehetnének pl. a köbányába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Igazi Trebics
Érdekes! Bándi Kata nevét, lehet egyfolytában közölni! Senkinek sem sérülnek a személyiségi jogai?
Ennek a bizonyítottan GYILKOS, jogerősen elítélt, szarházi, Csütörtök Lacikának a nevét nem szabad kiírni. Biztos sérülnek a személyiségi jogai!
csa-csa
@perfekt: "Az igazság szerint-már élnie sem lehetne!"
Hát ez az!
mindig mondom kinyírni az összes tetves gyilkost, de hiába!!
perfekt
@csa-csa: Eb--kategóriában vagyunk--és ugye a kutyaugatás nem hallatszik az égig--de egyáltalán sehová sem:(
csa-csa
@perfekt: igaz! azért én csak mondom...
világlátó
Ahogy végigfutottam a hozzászólásokon, azt vontam le következtetésként, hogy a társadalom emi picinyke szegmense túlzottnak tartja azt a humanitárius szempontokat magasan előtérbe helyezett bánásmódot az olyan elveteműltekkel szemben, akik valóban megérettek a legsúlyosabb büntetésre, az olyan életfogytig tartó elzárásra, ahol az egyetklen remény és vigasz az értékteremtés egyszerű formája, amíg a kezeit mozdítani tudja. Ha ez közismertté is válhatna, talán ez lehetne az igazi távoltartó erő az olyan bűncselekményektől mint amit ezzel a fiatal lánnyal tett ez az embernek alig nevezhető.
A hazai bűnözés olyan félelmet gerjeszt, mint itt is láthatjuk, ami komoly társadalmi devianciákat is a felszínre hoz. Nem véletlen a halálbüntetés visszaállításának gyakori emlegetése. Ez nem jó jel, ennek üzenetét komolyabban kellene venni. Az okok amúgy ismertek, demost nem ezekkel foglalkozunk, hanem a magas politika gyártásával. A hatalom totális kiépítésével, aminek fáradalmait a stadionokban leszünk kötelesek kipihenni, úgy mint Észak Koreában, a kedves vezető életét bearanyozandó tömegjelenetekkel, színes kosztümökkel , zászlóerdőkkel, olyan élőképek megjelenítésével, amelyek láttán Junckers a visszahívásáért esdekel az EU.-ban.
Visszatérve a Csillag börtönbe, de a hazai börtönök bármelyikébe, tanácsot adni ebben a kérdésben sem tudok. De úgy érzem, a magas szintű szakmaiság nem hiányzik. Az ezzel kapcsolatos törvények, szabályok, nem nélkülözik a körültekintést, a nevelhetőség csírája esetén valószínüsítem a kiemelést, áthelyezést, hogy az ember még ott is ember maradhasson. A börtönegyetem ugyanakkor olyan " diplomát " ad amitől fájhat a fejünk. Vajon mit művel ártatlanokkal , ha onnan kikerül , mert rangot kapott , bizonyítania kell hogy a rangja mellé " dicsőséget " is tud szerezni Mert ugye tudjuk, többségük visszakerül , de már ezzel a ranggal és dicsőséggel. Ott van ő otthon, ott kell a tekintély, ha már idekinn soha nem férhet hozzá. Ha műveletlen amatőrként tévednék,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.