Délelőtt még enyhe erősödéssel kezdett a forint, de erősödő momentum egyáltalán nem alakult ki. Olyannyira nem, hogy délután kettő körül hirtelen pofont kapott az árfolyam és egészen 315-ig repültek...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Alakul. Kivancsi vagyok mikor avatkozik be az MNB? Megvarjak meg eleri a 350-et?
Mangu
Ez semmi, mivel a forint nem érzi. Az volt az igazi pofon, amikor nem vezettük be azonnal az eurót és ezt a pofont a bérből és fizetésből élők kapták (kapják folyamatosan). Szerintem megérdemlik áldásos választási produktumuk eredményeként. Szlovákok meg tudták oldani azt, ami miatt mi csak még mindig nyavalygunk.
Egyébként érdemes elgondolkodni azon, hogy kinek, kiknek és miért jó ez az állapot, arról nem is beszélve, hogy már nem nézik hülyének a népet, hanem akként is kezelik (lásd média felkapott és egyoldalú tájékoztatási témákat, politikusi nyilatkozatokat).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.