Egyetemtörténeti kiállításra költözik a szobor, ami a rektor szerint a múlt része, nem a jelené. Rétvári és a nagyon keresztény társai csak elérték, hogy eltüntessék a Márx Károly szobrát az aulából. Alkotni, teremteni nem tud, legalább hadd pusztítson és romboljon, hát nem? Hát de!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: m.macskosz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Rostoványi Zsolt rektor…Hozzátette, hogy a Corvinuson nincsen semmi a névadóra utalna, pedig már 10 éve így hívják az intézményt.

Segítek, neki, ha már fogalmazni sem tud:
kepfeltoltes.hu/view/140804/holl__fidesz-kdnp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201408
Szvetlana
Hiába tüntetik el a szobrot, az elmélete akkor is él:))
human
- Te. A Lenin szobrot miért döntöttétek le?
- Hát mert nem egy jó szobor.
(Hofi)
Ez is lehetett volna egy indok.
human
@Szvetlana: Sőt, újjá éled mások által még akkor is ha Marx-ra már senki nem fog emlékezni. Ennek egyszerű oka van. Ugyanarra a társadalmi problémára ugyanazok a megoldások születnek újra és újra. Olyan ez mint a víz, ami mindig megtalálja az útját bárhogy is próbálnak neki gátat szabni.
Szvetlana
@human: Így van!!! Érdekes módon Londonban senki nem tiltakozik Marx ellen.
Egyik ismerősöm mutatta meg a tankönyvét, hogy az a szakasz benne van egy 1975-ös tankönyvben is, de ott mint idézet számozva van, és a lap alján volt jelezve, hogy marxi idézet. Egy mostani tankönyvben szintén ott van, de már nem jelezték, hogy idézet:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.