A miniszterelnök sajtósa szerint nyilvános, kikkel szokott tárgyalni Orbán, de valójában nincs róla információ. Kikértük Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi híváslistáját, miután a Fehér Ház is nyilvánosságra hozta Barack Obama külföldi állami vezetőkkel folytatott beszélgetéseinek összesítését. A miniszterelnöki sajtóiroda szerint nincs mit kiadni, mert minden nyilvános. Érdekes adalék lenne a Magyarország nemzetközi helyzetének értékeléséhez, ha tudnánk, hogy az ország vezetője kivel tart fenn telefonos kapcsolatot a világ kormányfői közül, és kivel milyen gyakran beszél.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Ha Havasi Bertalan azt mondta, minden telefonja nyilvános, akkor az úgy is van. Tehát nem hívta senki és ő sem hívott senkit. Ha nincs probléma minek a telefonrezsit növelni fecsegéssel,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Mobil123: Persze hallottuk már a mi kis viktorkánkat Brüsszelben " angolul " felolvasni,a tolmácsok csak kapkodták a fejüket, hogy mi lehet az a " ha varju "??? Hirtelen a DK-s
politikusra gondoltak...
volvós
Kivel, kivel ??? Engem pl.nem érdekel, kinek mit hazudik...
Mobil123
@volvós: :-))) most jót röhögtem:-))))
Vasárnapiiskolás
Lehet hogy Ali Babadzsisznak,nála csak ő a nagyobb rabló.
volvós
@Mobil123: Egy gyönyörü Nö...vagy kacag, vagy mosolyog, vagy nevetgél, de
semmi esetben sem röhög, vagy nyerít !!!(hihihi)
Fradigege
Jujj, de izgi. Ő temtárgyalgat. Szerintem feladatokat kap, hogy így pucsítson, meg úgy pucsítson. Különben nem lesz Paks II. Vagy eu-s lóvé. Vagy norvég alap. Kapja az ultimátumokat a 3% hiánytartása végett. Ezért nem árulják el. Meg néha-néha felhívják az Urálon túlról. A keleti nyitás végett. Csicskáztatják, ami elég ciki. Vagy senki nem veszi fel a telefont, csak Gazsi Ugandából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.