Az Országos Roma Önkormányzat (ÖRO) a roma holokausztot megcáfolhatatlan történelmi ténynek tekinti és az ország minden részében, minden évben megemlékezik és fejet hajt az áldozatok előtt – áll az Országos Roma Önkormányzat által jegyzett közleményben.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Azzal, hogy áttelepítik őket még szegényebb településekre a probléma nem fog megoldódni, csak növekedni. A munkanélküliség és a nyomor egy időzített bomba amit ahelyett, hogy hatástalanítanának kibiztosítják. Nem először telepítik ki ezeket az embereket, egyre szegényebb településekre.
joopapa
A Országos Roma Önkormányzat elmehet a bús francba, ezt a papnak és miniszternek álcázott férget védi! Milyen boszorkányüldözés indult baloldali és liberális körökben, ez a véglény azt mondta hogy Magyarországról nem történt romadeportálás, a magyar cigányokat Ausztriából vitték el. Ezen háborodtak fel az emberek, és nem azt mondta hogy bocsi hazudtam hanem hogy szerencsétlenül fogalmaztam. És ami még úndorítibbá teszi ezt a
joopapa
Jav és folyt: És ami még undorítóbbá teszi ezt dolgot össze mossák ezt a dolgot a roma gyilkosságokkal, ezzel védik a csuhás minisztert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.