Elképzelhetetlenül kicsinyes és furcsa dologgal kísérletezik a Fradi: a pálya helyett az öltözőben próbálja megverni ellenfelét. És nagyon büszkék is rá. (...) Aztán, ahogy leértünk a Fradi kispadjához, fokozódott a hangulat: Fürjes már azzal viccelődött, hogy itt ezek a székek fűthetőek, de a másik oldalon, a vendég kispadon, na ott nem azok. Majd hozzátette, hogy ha ez nem is igaz, de majd meglátjuk a hazai és a vendég öltözők közti különbséget. Ekkor még pénzben fogadtam volna, hogy azzal is csak viccel. De nem viccelt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: ancika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ha xar a vendégöltöző csak felhúzzuk az ellenfelet ,kijönnek és az első 5 percben rúgnak 3 -at :-( Ezek All right hüjék ?
coyote3
Ez a fürjes nevűt nem zavarja a fekália íze?
human
Ez a fidesz egy focifetisiszta. Azt hiszik, hogy nagy stadionnal, nagy sassal (16 m széles) majd nagy foci lesz. Ebből további elkényelmesedés lesz. Legyen tanulás vagy munka, először mindig eredményt teszünk le az asztalra és utána jutalmaznak minket. Az élet így működik akkor is, ha a fideszt fejre állva nézi a világot.
ancika
infantilis hozzáállás, ráadásul - bár én nem értek a focihoz - szerintem sportszerűtlen is. Meg még ezzel el is dicsekedni, húúú, de kitolunk velük a jó szar öltözőkkel... elképesztően piti, ostoba. Emblematikus, tényleg az, a fidesz emblémája...
ancika
@coyote3: Nem, hogy nem zavarja, kéjes pofával csámcsog rajta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.