Szombathelyen új általános iskola és gimnázium épül uniós, valamint állami pénzből. Szombathelyen új általános iskola és gimnázium épül uniós, valamint állami pénzből. Magát az intézményt viszont a katolikus egyház kapja 2,2 milliárd forintból. Balog Zoltán és Veres András püspök szerint jól van ez így.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: ancika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Vasárnapiiskolás: Miért ne lehetne úgy, ahogy én írtam? Hogy ne a közpénzből, a mi általunk befizetett adóforintokból pénzeljük mások szórakozását, vallásosságát, miegyebét?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
"...Balog Zoltán és Veres András püspök szerint jól van ez így. ..."
Hol van a régi dakota mondás, hogy "Térdre csuhások ???"
Cicamama55
Nem az áll a Jóistenhez közel, aki naponta elismételgeti, hogy mennyire vallásos, hanem aki a lelkébe zárva éli életét csendben, amolyan "Istenfélőn"!
Nil
tudjátok kik vannak a legközelebb Istenhez? A bűnösök.
Miért?
Mert mindenki egy láthatatlan zsinórral kapcsolódik Istenhez amit a bűnösök elszakítanak de Isten mindig újra összeköti. Ezért az ő zsinórjuk rövidebb, így közelebb vannak Istenhez.
(Valahol valamikor olvastam ezt kis "mesét" - ov és csapata már szinte Isten mellett csücsül)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.