Balog Zoltán a múlt vasárnap azt mondta, Magyarországról nem deportáltak romákat, és egyébként sem lehet tudni, hogy hány ember esett áldozatul. A Magyarországi Cigányok Fóruma szerint felelnie kell azért, amiért kisebbítette a holokauszt tényét, ezért feljelentették.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Párszor átb@szta Öket, igy nem csodálom, hogy
vaj van a füle mögött...az állandó cinikus vigyora
bicskanyitogató...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
Semmi gond, Balog Zoltán meg lejelentette az esetet a pártfőtitkár elvtársnak, így a feljelentő személyek le lettek jelentve, jelentős megtorlásra számíthatnak.

Az "Ugrálgatunk? Pofázgatunk? Emlékezgetünk?" számú beadvány elbírálása már folyamatban is van, a bírósági döntés után a vesztes, vagyis a feljelentő személyek halálos fenyegetéseket fognak kapni a fődemokrata elvtárstól és a baráti körétől.
F_Viktor
Tavaly én is azt hittem sokkal egyszerűbb lesz ez az összefogás, annak ellenére, hogy a baloldali pártok között vannak politikai súrlódások és persze személyi ellentétek is. Viszont az egész úgy indult, hogy a cél Orbán leváltása, a demokrácia megvédése és integrálódás Európába.
Nem hinném, hogy nem lehetett volna megoldani egy nagy koalíciót, s a megfelelő posztra a megfelelő embert tenni.
Azért is szavaztam teljes meggyőződéssel rájuk, az összefogásra, mert tudtam, hogy ők is tudják, itt már ők nem hibázhatnak, ha "folytatják" az elmúlt 24 év politikáját, a mutyizást, a lopást, akkor nekik örökre befellegzett.
F_Viktor
@pbalage: A feljelentő erkélyére is repül majd a gyúlékony anyag? Vagy ez Jobbik módszer? A fityesz módszere a méreg?
pbalage
@F_Viktor: jahhh... a fidesznyik az alattomos görény, azaz méreg, fékcsőelvágás, hirtelen szakadédba zuhanás, a jobbiker kategória pedig a gyújtogatós, verekedős nyílt utcán nappal leszúrós fajta. (szubjektív vélemény)
Vasárnapiiskolás
Inkább hagyni kellene,hogy kötődjön valahova...magasra, A feljelentés értelmetlen..itt.
F_Viktor
@pbalage: Ó!
Kevesen tudnak a fékcső elvágásról... Azóta mennyit finomult(?) a módszerük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.