A Sziget fesztiválon az ivóvízhálózat ellenőrző vizsgálatakor kiderült, hogy két ponton kifogásolható volt a vízminőség, emiatt a hatóság újrafertőtlenítést rendelt el.

Hétfőn vízhigiénés és járványügyi ellenőrzést végzett a fővárosi kormányhivatal népegészségügyi szervének II. kerületi intézete a budapesti Sziget fesztiválon. A Szigeten működő fürdőmedencét, az ivóvízhálózat ismételt fertőtlenítését, valamint a már működő szolgáltatók higiénés feltételeinek meglétét vizsgálták, és mindent rendben találtak – közölte az Országos Tisztifőorvosi Hivatal. A rendezvény ideje alatt, egészen augusztus 17-éig az egészségügyi hatóság minden nap tart helyszíni ellenőrzést napközben és munkaidőn túl is.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Hát nem megmondta a kormányunk, hogy a buborékos bort igyák a fiatalok! /A saját kifőzésű pálinkát azzal kell leöblíteni!"Tessék szót fogadni, ezek sokkal egészségesebbek mint a víz!
volvós
Sziget fesztiválon VÌZ ???
Hát elég mérgezö lehet a fiataloknak !!!
Már aki arra vetemedik, hogy megissza...
dömdödöm
két koncert között igazán nekiállhatnak kipofozni egy két léketkapott hajót vagy összedobhatnának egy két hajódarút ,mint a régi szép időkben amikor még valami értelmes haszna is volt annak a k..va hajógyári szigetnek .:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.