Budapest, 2014. augusztus 13., szerda (OS) - A Fidesz reagálása Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára - Minden eddiginél több pénz jut a nyári gyermekétkeztetésre Egy kis "eemútnyócév" utána önfényezés. Jó szórakozást!

Forrás: os.mti.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
2x annyit fordítanak kajára mint 2009 előtt...MERT AZÓTA 2X DRÁGÁBB AZ ÉTEL HÁLA NEKTEK PATKÁNYOK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
hmmm... csak kíváncsi voltam, hogy megemlíti-e valaki a 3000 milliárd manyup pénz lenyúlását illetve az 1000 milliárdos NAV áfacsalást...
de ez úgy látszik senkinek sem jut már eszébe.
Desischado
Én is csatlakozok egy kis adalékkal. Az adójóváírás kivezetése a minimálbérből, a közmunkabér és a segély drasztikus csökkentése, a rengeteg ilyen-olyan adó, és ezek mernek pofázni?! Az agyam dobom el, nem igaz, mennyire pofátlanok!!!
@nagyapa: Minden mondatod igaz, és a szivemből beszéltél! Egyre biztosabb vagyok benne, hogy egyszer csúnya végük lesz! De mikor???
gödörben
"...akkor van étel a gyermekek asztalán, ha a családnak van miből megvenni,..."hát ez a lényeg. A bérek megfelelő rendezésével, a lopások lenyúlások megszüntetésével minden jobban működne.
Úgy gondolom ide tartozi a napközis étkeztetés, ahol só nélkül fognak főzni, mert elég az ami a visrliben van.
1. Rendes sót kéne a lakosságnak adni, nem pedig káliumost.
2. Megnézném, hogy aki ezt kitalálta az hogyan eszi meg a sótlan kaját. A neki "járó" ingyen kajából szerintem legalább 10 gyerek ehetne rendesen, persze akkor nem kapná ő sem ingyen, hanem fizetni kéne azért,a miért más magyar ember is fizet.
3. Amikor a gyerekek amúgy is rosszul esznek ez még egy lapát a kevesebb étkezésre. Így is lehet csökkenteni a lakosság létszámát, hogy a gyerekeket jól kiéheztetik, jól megbetegítik. Had fogyjon a magyar.
gödörben
@petike: Minden céget tönkretesznek, de statisztikailag 300 ember munkanélküli helyére 900 közmunkást állítanak majd, tehát nő a foglalkoztatás szerintük. Közben tönkretesznek 300 családot kb.122 embert azért, hogy a statisztikájuk jó legyen. Nem beszélve arról, hogy a 300 adózott, vásárolt, működtette a gazdaságot. A statisztikai adatok pedig csak viszik a pénzt, megélni nem tudnak, vegetációra kényszerítik őket. A csicska kitermelésének a folyamatát látjuk tisztán. Csak mi lesz akkor, ha már nem lesz akit kirügjanak, felszámoljanak, nem lesz adó fizető??? Akkor jön el az idegenek betelepítésének ideje és a magyarok kitelepítésének az ideje, Magyarország megszűnik. Csak akkor minek lesz a királya ov???
petike
@pbalage: Ott konkrétan az én sérelmeimet soroltam (a manyup-ot megtartottam, köszöni szépen, gyarapodik rendesen).
A többi megszorítás listája meg olyan hosszú, hogy lehetetlen fejben tartani, listát kell írni.

Akkor idesorolnám a Társasági adó közvetlen sportcélú felhasználását. Amivel adóhiányokat, adócsalásokat lehet elfedni.
bakegya
...Azt vártam,bejelentik hol a gentikailag sérült orbán-telefon,amit ugye a lagziban hagyott el,de legalább is szegény Welsz kolega megkerüléséről adnak számot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.